2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 52 پست
یعنی منظورت اینه که روبوسی از مدل....؟آخه یه وقتایی روبوسی از نوع معمولیه و خیلی از خونواده ها از او ...

کلا به خاطر اینه که همیشه داد میزنه و تهدید ب طلاق میکنه و بعدشم قهر و جاشو جدا میکنه مگه من چی گفتم قبلا هم تهدید میکرد ب خانوادت زنگ میزنم بیان ببرنت و اخرش خودم زنگ زدم اومدن بردنم تا از سرش افتاد 

پسرم همه دنیام 😘💋💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی منظورت اینه که روبوسی از مدل....؟آخه یه وقتایی روبوسی از نوع معمولیه و خیلی از خونواده ها از او ...

بعدشم گفت دلم برات سوخته میگم اینجا غریبی کسیو نداری چیزی بهت نگفتم از این ب بعد میبینی

پسرم همه دنیام 😘💋💕
کلا به خاطر اینه که همیشه داد میزنه و تهدید ب طلاق میکنه و بعدشم قهر و جاشو جدا میکنه مگه من چی گفتم ...

خوب بهش بگو تکلیفت رو روشن کنه... اگه واقعا میخواد باهات زندگی کنه که این راهش نیست...اگه واقعا دوستت داره باید در عمل نشون بده...

عزیزم من همه شرایطت رو نمیدونم ولی از لحنت غم میباره مگه ما قراره چند سال زندگی کنیم که انقدر غصه بخوریم نگران چی هستی یه تلاش دیگه کن اگه درست شد که شد اگه نه ببین میتونی یه زندگی شاد واسه خودت تنها حتی با وجود اسمش تو شناسنامت بسازی اگه نه که طلاق بگیر دیگه از خودت مهمتر و جوون تر که نیست