2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 52 پست
بشین گریه کن ک صداتو بشنوه اومد جلو هرچی بات حرف زد جوا نده فقط گریه کن صداااااا دار شاید خنده دار ب ...

اینکار یه بار دوبار جواب میده خخخخ

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی ان شالله دوست شدید به هم قول بدین تو قهر جاتونو غذاتونو جدا نکنید .قهرتونم بیش از دوروزه طول نک ...

همیشه قول میده جاشو جدا نکنه ولی میکنه حرف خرید و معمولی هم دو کلمه در روز پیش میاد ولی ما طلاق عاطفی داریم

پسرم همه دنیام 😘💋💕
چه خبره دوروز من وشوهرم نهایتایکی دوساعت قهرباشیم

ما سالی دوروزه قهریم بدون جداکردن سفره و رختخواب .بعدشم زندگی شیرین میشه .از نظر روانشناسیم خیلی خوبه

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
بشین گریه کن ک صداتو بشنوه اومد جلو هرچی بات حرف زد جوا نده فقط گریه کن صداااااا دار شاید خنده دار ب ...

من که اگر گریه کنم شوهرم بدتر عصبی میشه.

خدایا فقط تورو دارم، کمکم کن.
همیشه قول میده جاشو جدا نکنه ولی میکنه حرف خرید و معمولی هم دو کلمه در روز پیش میاد ولی ما طلاق عاطف ...

معلومه کم باهم حرف میزنید .آنقدر حرف بزن تا عادت کنه به صدات .به گلگیات .به محبتتون. .به نازو لوس بازیات .

مردا کنایه رو نمیفهمن

اسم آهنگی ک اول نوشتی چیه ؟؟ حداقل غذارو باهم میخورین ک اینجوری خیلی قهر نشه😭😭😭

مجنون حامدهمایون غذارو من جدا کردم جارو اون چون اون مقصر بود دوسشم ندارم ولی دلم تنگه واسه غریبیم

پسرم همه دنیام 😘💋💕

مردا خیلی زود عادت میکنن ب ی رفتاری اگه پیش قدم بشی دوبار همیشه انتظار داره تو پیش قدم بشی بعدم طلبکاره ک چرا قهر کردی خودتو ناراحت نکن همه مردا اینجورین غصه نخوریا