2777
2789
عنوان

دلم گرفته

646 بازدید | 52 پست

تو دنیامو بردی سپردی به ماتم 

ولی تو خیالم هنوزم باهاتم

هنوزم همونم یه کم مبتلاتر

هنوزم همونی یه کم بی وفاتر

چها روزه با شوهرم قهرم همیشه من پیشقدم شدم من رو تخت میخوابم اون تو هال غذامونم جدا میخوریم فقط تو کاغذ زن و شوهریم یعنی آخرش چی میشه چرا انقدر مغروره

پسرم همه دنیام 😘💋💕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😔😔😔

فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

برو یک بوس کن بزه پی کارش دنیا دو روزه زمان خیلی زودتر از اونیکه فکرشو بکنی میگذره

خدایا به من بفهمان که بی تو چه میشوم اما نشانم نده......خدایا هم به من بفهمان هم نشانم بده که با تو چه میشوم

غرور و بزارید کنار اگه دوسش داری برو باهاش اشتی کن نشین غصه بخور مگه چقد قراره زندگی کنیم که همینم به خودمون تلخ کنیم من جات بودم میرفتم اشتی میکردم حالا هر کی که مقصره

تحقيق كردم ، وقتي پول نداري چيزي بخري همه چي خوشگل و خواستنيه😐😞

وقتی ان شالله دوست شدید به هم قول بدین تو قهر جاتونو غذاتونو جدا نکنید .قهرتونم بیش از دوروزه طول نکشه .

بعد دوروزه عادی کم کم حرف بزنید .احتیاج به ناز شنیدنو اینام نیست..مثلاً بگو داری میایی اینو بخر 

یا اینکارو بکن .بدر بگو دیوار بشنوه .یکهو می‌بینید دوست شدید

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
وقتی ان شالله دوست شدیم به هم قول بدین تو قهر جاتونو غذاتونو جدا نکنید .قهرتونم بیش از دوروزه طول نک ...

بهترین راهکارها رو دادین. آفرین😘

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند.