2777
2789
عنوان

پسری که ازش خوشم میومد

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 43 پست
متاسفم😢😢😢😢

ممنونم ولي بعد اون هيچ وقت حالم خوب نشد ازدواج كردم ولي احساسي ندارم واينكه متاسفانه شهرم كوچيكه هربار برم بيرون از خونه ميبينمش 

هر رور چنان زندگی کن که گویی آخرین روز توست  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم ولي بعد اون هيچ وقت حالم خوب نشد ازدواج كردم ولي احساسي ندارم واينكه متاسفانه شهرم كوچيكه هرب ...

منم دیگه نمیتونم به هیچ پسر دیگه ای علاقه مند بشم

فقط به همین پسر فکر میکنم

بی آب و تاب و توان،

منم دیگه نمیتونم به هیچ پسر دیگه ای علاقه مند بشمفقط به همین پسر فکر میکنم

از ته دلم ارزو ميكنم تو موقعيت من قرار نگيري دوباره عاشق بشي جوري كه اسم طرفم يادت بره هيچ وقت پاي عشق يك طرفه نمون به خودت فرصت دوباره بده قربونت برم

هر رور چنان زندگی کن که گویی آخرین روز توست  
از ته دلم ارزو ميكنم تو موقعيت من قرار نگيري دوباره عاشق بشي جوري كه اسم طرفم يادت بره هيچ وقت پاي ع ...

خیلی ممنون از لطفت مهربون💚🌱

امیدوارم خدا هم به دل شما آرامش بده💚💚💚

بی آب و تاب و توان،

بله واقعا حق با شماست من شناخت خیلی زیادی هم ازش نداشتمولی خب در ظاهر خوب به نظر میرسید

ببین من کاملن درکت میکنم ولی واقعا با ظاهر نمیشه چیزیو فهمید، بعدشم اعتماد بنفس خودتو بخاطر کسی که تو رو نخواسته نیار پایین، همیشه با کسی باش که اون بیشتر تو رو بخواد، اونوقت خیلی حالت بهتر میشه و حس های بدی نمیگیری عزیزدلم❤️❤️

ببین من کاملن درکت میکنم ولی واقعا با ظاهر نمیشه چیزیو فهمید، بعدشم اعتماد بنفس خودتو بخاطر کسی که ت ...

مرسی که درکم میکنی و بهم دلداری میدی 🥺🥺🥺💚💚💚💚

بی آب و تاب و توان،

اسی وقتی با کسی باشی ک دپسش داریهمشمجبور به کوتاه اومدن و خودتحقیری میشیاما وقتی با کسی باشی ک دوسست ...

بله دقیقا همینه 

ولی نمیتونم با کسی باشم که بهش علاقه ای ندارم و فقط اونه که بهم علاقه داره😭😭😭😭😭😭😭 نمیتونم تحمل کنم

بی آب و تاب و توان،