2777
2789
عنوان

پسری که ازش خوشم میومد

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 43 پست
یه وقت نری به خواهش و التماس که بخوای نظرشو عوض کنیبگو موافقم ، به درد هم نمیخوریم

اینطوری نگفتم

فقط گفتم بله متوجه هستم و ممنون از اینکه صادقانه نظرتون رو گفتید.

بی آب و تاب و توان،

تو که با اون پسرا خیلی اشنا نشده بودی، بنظرم اصلا نمیدونستی چه اخلاق های بد و مزخرفی داره

فقط عاشق یه ذهنیت ازش شدی که خودت در موردش ساختی با خیال و رویا بافی

بنظرم ادما از دور‌ قشنگن ، به خودت فرصت بده فرد دیگه ایی بیاد تو زندگیت اونوقت میفهمی میشه دوباره عاشق شد و اینم‌بگم دیگه هیچ وقت به یه پسر مستقیم پیشنهاد نده فقط چراغ سبز نشون بده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو که با اون پسرا خیلی اشنا نشده بودی، بنظرم اصلا نمیدونستی چه اخلاق های بد و مزخرفی دارهفقط عاشق یه ...

بله واقعا حق با شماست 

من شناخت خیلی زیادی هم ازش نداشتم

ولی خب در ظاهر خوب به نظر میرسید

بی آب و تاب و توان،

واسه منم همین اتفاق افتاد ، بعد یکسال خودش اومد پیشنهاد داد من رد کردم باز یکسال بعدش اومد دوباره ر ...

ولی پسری که من ازش خوشم میاد اصلا تا ابد هم فکر نکنم به من پیام بده.

بی آب و تاب و توان،

عزيزم برو خداروشكر كن همون اول گفت مناسب هم نيستين وبازيت نداد منم به يكي گفتم اون خودشو مشتاق تر از من نشون داد ولي تهش بعد يه سال رفت با دختري كه مادرش نشون كرده بود ازدواج كرد

هر رور چنان زندگی کن که گویی آخرین روز توست