alittlemiss مدیر استارتر عضویت: 1402/06/30 تعداد پست: 400 عنوان بیاین لطفا 30 بازدید | 4 پست پسر عموم رو دوست دارم ..چیکار کنم از سرم بپره ؟تهش معلومه یعنی الکی دارم اذیت میشم چطوری نذارم فکرش از زندگی بندازتم ..؟دیدین کسیو تو فامیل با این شرایط ؟اگه کسی هم میتونه کمک کنه بیاد پی وی تا کامل براش توضیح بدم چون اینجا نمیتونم ریشه درختیام که کنار لجن زار رشد میکند , بخواهم ریشه را قطع کنم خود را نابود کردهام 1404/01/20 | 19:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
90negar20 عضویت: 1404/01/15 تعداد پست: 408 اره من عاشق پسر خالم شدم ی مدت روانی شدم هرجا میدیدمش بعد ک رفت و امد زیاد شد دیدم نتحفه ای هم نبوده حاله بیشتر نزدیکش شو اخلاقیاتشو بشناس شاید از سرت پرید لبخند بزن به همه نزار بفهمن چه جهنمی تو سرت هست💥
alittlemiss مدیر استارتر عضویت: 1402/06/30 تعداد پست: 400 اره من عاشق پسر خالم شدم ی مدت روانی شدم هرجا میدیدمش بعد ک رفت و امد زیاد شد دیدم نتحفه ای هم نبوده ... کاش میتونستم ببینمش حداقل شرایطش نیست.. ریشه درختیام که کنار لجن زار رشد میکند , بخواهم ریشه را قطع کنم خود را نابود کردهام
90negar20 عضویت: 1404/01/15 تعداد پست: 408 کاش میتونستم ببینمش حداقل شرایطش نیست.. پس چجوری عاشقش شدی لبخند بزن به همه نزار بفهمن چه جهنمی تو سرت هست💥
alittlemiss مدیر استارتر عضویت: 1402/06/30 تعداد پست: 400 پس چجوری عاشقش شدی زیاد نمیتونم ببینمش چون فاصلمون زیاده سر مناسبتا میبینمش .. ریشه درختیام که کنار لجن زار رشد میکند , بخواهم ریشه را قطع کنم خود را نابود کردهام