2777
2789
عنوان

تنهایی شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1861 بازدید | 144 پست

اتفاقات و غم های زندگیمون بر علیه ما نیست که عقب بیفتیم برای ماست که رشد کنیم و یادبگیریم.

مطمئن باش حکمتی درش هست که بعدا متوجه میشی.

من هر غم و مشکلی برام پیش اومده بعدش فهمیدم لازم بوده درسته در همون لحظه نمی تونیم کاملا بپذیریم که در آینده متوجه حکمتش میشیم ولی اینکه امید داشته باشیم اوضاع بهتر میشه و لازم بوده این اتفاق و مشکل به نظرم نور خوبی هست برامون

باشگاه برو کلی دوست پیدا میکنی منم تنها بودم رفتم باشگاه با یه دختر عالی دوست شدم از تنهایی دراومدم ...

دخترا چه کاری می‌تونن برای من بکنن؟ خودم تو دانشگاهم انواع و اقسام دختر. نه می‌تونن بیرون بیان، نه هیچی. من می‌خوام یه مرد تو زندگیم باشه! کسی که بشه بهش تکیه کرد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه ۲۹ سالمه، هر دختری دیگه از ۱۸ سالگی دلش می‌خواد یکی وارد زندگیش بشه، بهش اهمیت بده و ... من سال ...

موقع ازدواجته خودت باید برا خودت کاری بکنی الان تقریبا ازدواج سنتی دیگه خیلی کم شده خودت باید بری اجتماع بری بگردی تنها بودنم الزاما خیلی بد نیس همه ما تنهاییم ولی اگه خیلی این موضوع اذیتت میکنه خودت باید استین بالا بزنی ...من خودم تنهایی رو دوست دارم وگرنه خواسته باشم تو یروز حداقل یه دوست ک پیدا میکنم..

کاربر آقام..خدایا میشه تو برا عزیزام درست کنی.....

متاسفم...هیچ سرگرمی نمی‌تونه این حس رو از من دور کنه. حتی تو کارامم این تنهاییه حس می‌شه. تو درس خون ...

🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂الهیییییی ، از خدا میخوام هرچه زودتر این احساسا برطرف بشه 🥺🥺🫂

، تنهایی آسیب روحیت کمتره باورکن 🫂 من خودم فقط با خدا حرف میزنم ، و گریه میکنمو حرف میزنم و فقط صبر میکنم . دیر نشده گلم ، زندگی ماهم زمانبندی خودشو داره . خودتو با احدی مقایسه نکن 🫂ببین منم مثل توام 🫂

اتفاقات و غم های زندگیمون بر علیه ما نیست که عقب بیفتیم برای ماست که رشد کنیم و یادبگیریم.مطمئن باش ...

دیگه واقعا تا ۲۹ سالگی هیشکی وارد زندگیت نشه، چه حکمتیه!!! یعنی خدا فقط می‌خواد منو رشد بده، این همه دختر از من کوچیکتر یه نفر تو زندگیشون هس، فقط من باید تنها باشم و رشد کنم. اصلا حکمت رو قبول ندارم، ولی میشه اسمشو امتحان گذاشت. که من تو این امتحان مردودم... ثمرشم نمی‌خوام، نه تو این دنیا نه تو اون دنیا!

بازم مرسی عزیزم که اهمیت دادی و نظر دادی🩵

موقع ازدواجته خودت باید برا خودت کاری بکنی الان تقریبا ازدواج سنتی دیگه خیلی کم شده خودت باید بری اج ...

چطوری آستین بالا بزنم؟ وقتی همه از من کوچیکترن؟ من به اندازه ی کافی تو اجتماع هستم، دیگه اگه یه نفر منو می‌خواست میومد...

موقع ازدواجته خودت باید برا خودت کاری بکنی الان تقریبا ازدواج سنتی دیگه خیلی کم شده خودت باید بری اج ...

بعدشم شما آقایی که زیر یه ثانیه می‌تونی کسیو پیدا کنی، فقط کافیه بخوای... من یه دخترم که نمی‌تونم انتخاب کنم

دیگه ۲۹ سالمه، هر دختری دیگه از ۱۸ سالگی دلش می‌خواد یکی وارد زندگیش بشه، بهش اهمیت بده و ... من سال ...

خب انتخاب خودت بوده تنها باشی یعنی تا به حال خواستگار نداشتی؟؟ باور کن منم الان خیلی موقع ها احساس نیاز و تنهایی میکنم ولی خب شرایطش نیست شاید منم هیچوقت نتونم همسری داشته باشم و عشق و علاقه رو تجربه کنم بخاطر مشکلاتی که دارم ولی خب نسبت به خدا به نظرم کم لطفی محسوب میشه اگه شکرگزار نباشم. و اینکه اصلا بحث بهشت و جهنم نیست مشکل اینه خدا رو برای خودش نمی‌خوایم فقط برای بهشت میپرستیمش این دنیا حتی اگه سخت ترین و بدترین روزهای خودش رو هم به من نشون بده باز هم من نباید به خدا پشت کنم چون اون منو از همه بیشتر دوست داره.