2777
2789
عنوان

تنهایی شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1861 بازدید | 144 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه ما انسان ها در نهایت تنهاییم عزیزم اصلا انسان بودن سختی به همراه داره...

به ظاهر شاید دورمون شلوغ باشه ولی باز وقتایی ک تو خلوت خودتی میبینی تهش بازم خودتی و خدات...

منم بجز کسی که دوسش دارم تلفنم زنگ نمیخوره یا پیام نمیاد 

انقد دایره ارتباطاتم محدوده ک تلفنم زنگ بخوره میتونم حدس بزنم کیه😅یا خانواده اس یا پارتنرم...

خیلی غصه نخور میدونم سخته ولی سعی کن تایمت رو با چیزایی ک حالتو خوب میکنه پر کنی

برای رشد شخصی خودت تایم بذار

دووم میاریم که یه روزی چیزایی که میخوایمو تجربه اش کنیم💚✨ ای در دلم نشسته،از تو کجا گریزم؟!💍❤️🥺

همه ما انسان ها در نهایت تنهاییم عزیزم اصلا انسان بودن سختی به همراه داره...به ظاهر شاید دورمون شلوغ ...

خیلی خوبه که پارتنر داری، تقریبا دیگه تنها نیستی، کسی هس یه شب بخیر صبح به خیر بهت بگه، می‌دونی بود و نبودت برای کسی مهمه...

رشد شخصی دیگه نمی‌خوام💔

بماندصد در صد که بدبخت نیستم، بالاخره موفقیت های تحصیلی، شغلی، مالی که دارم...

من خودم چند وقت پیش از خدا بابت یه مشکلی تو جسم خودم گلایه میکردم و مشکلات خانوادگی که دارم بعد نشستم فکر کردم دیدم اگه پدر مادر من ازدواج فامیلی نداشتن شاید الان من این مشکل رو نداشتم یا اگه پدر مادرم تو انتخاب و ارتقای خودشون تلاش می‌کرد‌ن من اینقدر مشکل نداشتم خلاصه من به نظرم خدا تو روند طبیعی ما دخالت نمیکنه. ما نباید ناامید بشیم

منم ۲۹ سالمه و واقعااااااااا تنهام ، نه فامیل ، نه رفیق ، هیچکس 😥😥 سعی کن خودتو دائم سرگرم کنی . چاره ای غیر از این نداریم . یادت نره هیچکس که نباشه ، خدا واقعاااا تورو دوست داره 🌟

بپرسیم مگه جواب می‌ده؟من که دیگه چیزی ازش نمی‌خوام.ممنون که وقت گذاشتین.

شاید جواب بده بستگی به خودمون داره. اشتباه میکنی ازش بخواه همیشه. خواهش میکنم و اینکه ناامید نباش و منفی بافی نکن به جاش فکر مثبت داشته باش تلاش کن حس رضایت نسبت به خودت داشته باشی. به چیزهای خوبی که داری فکر کن همون خودش یه جوابه

منم ۲۹ سالمه و واقعااااااااا تنهام ، نه فامیل ، نه رفیق ، هیچکس 😥😥 سعی کن خودتو دائم سرگرم کنی . چ ...

متاسفم...هیچ سرگرمی نمی‌تونه این حس رو از من دور کنه. حتی تو کارامم این تنهاییه حس می‌شه. تو درس خوندن هم فکرم همش همینه...

یه بار یه جا خوندم اگه خدا دختری رو خیلی دوس داشته باشه، اون دوس داشتن رو میندازه به قلب یه مرد، و اون مرد رو وارد زندگی اون دختر می‌کنه... 

من که حتی خدا هم دوسم نداره، حاضرم قسم بخورم، وگرنه هر کس دیگه ای بود دلش به حال این بی‌کسیه من می‌سوخت!

شاید جواب بده بستگی به خودمون داره. اشتباه میکنی ازش بخواه همیشه. خواهش میکنم و اینکه ناامید نباش و ...

دیگه ۲۹ سالمه، هر دختری دیگه از ۱۸ سالگی دلش می‌خواد یکی وارد زندگیش بشه، بهش اهمیت بده و ... من سالهاس تنهام، اصلا بود و نبودم تو این جهان حس نمیشه. من چند روزه دزگه نماز اینا هم نمی‌خونم، میخواد ببره جهنم ببره، نیس زندگیم خیلی بهشته

بماندصد در صد که بدبخت نیستم، بالاخره موفقیت های تحصیلی، شغلی، مالی که دارم...

همون که مشکل مالی و شغلی نداری از خیلیا ده هیچ جلویی

واقعا واقعا شعار نمیدم ولی خداروشکر کن بابتش و بابت سلامتی

من  از درد به ستوه آمدم

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی