2777
2789

جاریم از اول مشخص بود از من متنفره. خودش می خواست همه روابط رو قطع کنه. مثلا می رفتی خونه اش بهت بی احترامی می کرد. یا اینکه اون هیچ وقت نمیومد خونه ما. بعد از مدتی ما هم نرفتیم دیگه. الان همه جا میگه من رابطه دو تا برادر رو خراب کردم 😐😐😐

اون کادوی داغون به ما میداد من تشکر می کردم ولی بعدا منم اندازه خودش بهش کادو می دادم بعد بر میداشت کادوی منو استوری می کرد و به همه نشون می داد💩

یا مثلا تو جمع نیش میزنه نیش میزنه نیش میزنه بعد وقتی جوابش رو میدی بغ میکنه میره تو خودش ادای دل شکسته ها رو درمیاره

با این یزید چیکار کنم؟

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

فقط کم محل

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بلاک قطع ارتباط تو جمع هم سکوووت کن کامل جتی اگه دستت. گرفته فحشت داده خودش خر میشه 

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 

از خدا براش ارامش بخواه و فاصله بگیر

جاری منم موارد اول رو داشت البت الانم داره

ولی خوب دیگ فاصله باید گرفت برای ارامش خودمون

((خدای بینظر من ازت سپاسگذااارم، ممنونم بابت  روزای خوب و روزای سخت زندگیم چون میدونم هیچ کدوم از کارهای تو بدون دلیل نیست،توو بزرگتر ازهمه ی مشکلات ماهایی😍✨💚)) «اما عزیزِ من، داستانِ تو هنوز تمام نشده.تو خواهی خندید، در جایی که قبلا گریسته بودی🤗🌱.»

از پس هم میاین دیگه 

شما هم زیاد مظلوم بازی در نیار

ب همین رویه ات ادامه بده

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

جاری= پشماین یه اصل مهمه!

به قول نقی منجوزات 🤣

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤