2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شورتک تیشرت بدون شلوار شورت 🙂💔

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋

شلوار شافل شلوار واید لگ و کت کوتاه ینی تا رو کمر بالای باسن و مینی اسکارف و دامن

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

توروخدا هرچی میگیری مانتوهای توردار نگیر چون نیومده توبازاد از مد افتاد 

اصلا دنبال مد های اینشکلی نباش چون زودی از بین میره ساده و شیک بپوش 

مثلا یه کت شلوار شیک و خوش دوز یا مانتوهای کتی ساده 

شلوار واید لگ و بگ و ...

الانم ک گرمه بلوز شلوار های لینن خیلی قشنگه

من کاری به مد ندارم خودم استایل همیشگیم از زمان مجردی تا الان مینیمال هستش

و اینجور سبک لباس پوشیدن رو تا الان هروقت که میرم جایی میبینم که فقط خودم این استایلو دارم و بقیه دخترایه اطرافمون که میبینم   

فقط میبینم خودم تو این همه آدم لباسم متفاوت و شیکه

بنظر من یه بار امتحان کن

نه کار بر جدیدم نه قدیم

من کاری به مد ندارم خودم استایل همیشگیم از زمان مجردی تا الان مینیمال هستشو اینجور سبک لباس پوشیدن ر ...

مینینال ؟

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋