2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره زیاد سرخ کنی تلخ میشه من شوهرم دوس داره زیاد سرخ کنم همیشه همش میگم بش تلخ میشه ها

اره منم ترسیدم تلخ شه ولی به حرف این اشپزه یکم از حد قبلیم بیشتر سرخ کردم ببینم چطور میشه😂واسه خیلیییی سباه شده بود واسه من سیاه میشه ولی نه اونقدر

اره منم ترسیدم تلخ شه ولی به حرف این اشپزه یکم از حد قبلیم بیشتر سرخ کردم ببینم چطور میشه😂واسه خیلی ...

ببین به نظرم از رنگ سبزش دربیاد و یکم تیره بشه حله دیگه...

من شوهرم وایمیسه بالا سرم‌میگه سرخ کن خیلی سرخ کن میگم‌چشم به حرف تو باشه باید جزغاله بخوریم😅

اره منم ترسیدم تلخ شه ولی به حرف این اشپزه یکم از حد قبلیم بیشتر سرخ کردم ببینم چطور میشه😂واسه خیلی ...

تلخ شدن  بخاطر اینه که میسوزه موقع سرخ کردن   یا اینکه شنبلیله  زیاده   یعنی خیلی زیادا   قشنگ تلخ میشه

تلخ شدن بخاطر اینه که میسوزه موقع سرخ کردن یا اینکه شنبلیله زیاده یعنی خیلی زیادا قشنگ تلخ م ...

اهاا نه سبزیم اوکیه شنبلیله ش هم زیاد نیست 

ولی نیمدونم سبزیم سوخت یا نه 

بنظرم که نسوخت فقط یکم تیره شد😂😂