2777
2789
عنوان

آب لیمو زدم رو جوش خیلی گنده

185 بازدید | 17 پست

جوش خیلی گنده زدم زیرپوستی و گندهههه 

قرمز بود هنوز سفید نشده بود امروز داشتم تو آیینه نگاه میکردم دیدم بند که کردم پوستم اسکار شده فرورفتگی روز به روز بیشتر میشه مثل پیز زن ها شدم 

لجم در اومد محکم جوش گنده رو فشار دادم خیلی فشار دادم انتظار داشتم چرک سفید ازش خارج شه هرکاری کردم هیچی ازش خارج نشد سرش باز نشد ۴۳ط درد گرفت و کلا قرمز شد باز عصبی شدم لیمو ترش گرفتم رو جوشمو ماساژ داشتم میترسم پوستم بسوزه اشکال نداره آب لیمو زدم؟ یکم سوزش داشت بعد شستم الان انگار سیلی محکم خورده تو صورتم چیکار کنم چی میشه با این همه بلایی که سرش اوردم

چیکار کنم محو شه لعنتی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه دست بهش نژن میره

االان زدم قرمز شد نمیمونه؟ قبلا یکی اینطوری زدم به زور چرکشو خالی کردم هیلی حال داد ولی لک شده خیلی وحشتناک 

از طرفی میترسم این بمونه دلم میخواد سفید که شد بترکونم چیکارش کنم

چرا امروز نشد فشار گرفتم بیشتر سفید میشه؟ خیلی حال میده سفید شه بترکونم

یکم طول میکشه 

اره ولی دست نزنی بهتره

تایپکام از اول تا تاریخ ۱۴۰۴/۹/۵ رو گردن نمیگیرم 🦦😂امسال منی جدید متولد شد☀️🌱خدایا شکرت🌸

اصلا دستکاری. نکن بزار خودش خوب شه آب لیمو اسیده

اآب لیمو زدم میسوزه 

دلم میخواد ی چیزی بود میذاشتم روش کامل خشک میشد وای چقدر حال میده اینطوری کاش سفید شده بود چرکشو خالی میکردم