2777
2789
عنوان

خونه مادر شوهر بعد از عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1290 بازدید | 51 پست

کلا هفتاد و دو روز عقد بودیم اونم هر روز همو میدیدیم شبو برمیگشتم خونه پدرم دو سه دفعه موندم اونم مراسم داشتن دیر شد نشد برگردم 

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خیلی میرفتم و خیلی می موندم اما شوهرم هفته ای یکی دوبار یه وعده میومد و شبم نمیخوابید

پشیمونید؟

پسرکم...عزیز دل مادر ...من تورو به دنیا نیاوردم ولی بدون:زیباترین روز های زندگیمو کنار تو گذروندم فرشته کوچکم...از همون لحظه که دست های نحیف و کوچیکت رو روی صورتم کشیدی شدی شازده کوچولوی من😅💔...شدی تکه ای از وجودم...تورو با همه عشق و محبت مادریم وصله زدم به تنم شیرین زبون مادر ...تا بشی پاره تنم ...پاره جدا نشدنی تنم...همون لحظه که فیلم شکنجه شدن آوا کوچولو رو دیدم...با خودم گفتم چطور میشه؟؟؟؟مهر این بچه ای معصوم به هر دل سخت و سنگی رسوخ میکنه...چطور انقدر تنفر؟چطور انقدر بی رحمی؟پسرکم ...از همون روزی که قرار شد مادرت باشم...با خودم عهد بستم اگرچه به دنیات نیاوردم...اما دنیایی رو برات به ارمغان بیارم...دنیایی پر از عشق...پر از محبت...بغلت کنم...قربون صدقه ان برم و عشق و محبت مادریم رو به پات بریزم...این نامه ازطرف مامان آیسانه...به میکائیل کوچولو ...پاره تن مامان🙂💕مهربان باشیم ...با کودکانی که گاهی جز خدا ، پناهی ندارند...

دوره عقدت هر چی بکاری درو کردی

صمیمی و خاله خان باجی نشو

موندن زیادت اونجا

و زیاد رفتنت

فقط باعث میشه دیگ مهمون اون خونه نباشی

دیگ باهات رو درواسی ندارن

باهاتم دیگ سر و سنگین نباشن

روشون تو روت باز شه

عین مهمان برو

عین مهمان بیا

نهایتاااا اوایل هفته ایی ۱ بار بمونی خونشون اونم اخر هفته

ک همینم خیلیا قبول ندارن

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

من سیزده چهارده ساعتم فاصله داشتیم یکی دو بار رو در حد یه هفته موندم مجبوری.چند بار هم دو روز یعنی صبح میرسیدم شب میموندم فردا شب برمیگشتم.کلا تو دو سال ده بار نشد رفتن.همسر هم مرخصی زیاد نشد گاهی میومد یه روز میموند

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

اره میرفتم ما هشت سال دوست بودیم وقتی ازدواج کردیم شوهرم می‌گفت عروسی بگیریم بریم سر زندگیمون من می‌خوام هرروز ببینمت خانوادها گفتن نه دوسال عقد بمونین که ما بتونیم عروسی و جهاز اماده کنیم شوهرم هرروز میومد دیگه مامانم اینا ناراحت شدن و به شوهرم گفتن نیا بعد چهار ماه از عقد بخاطر همین شوهرم اکثر روزا منو با جنگ و دعوا میبرد خونشون اکه عقل الان داشتم به حرف شوهرم گوش میکردم و عقد و عروسی یکی میکردم چون آخرم بدون جشن و جهاز زندگیمون شروع کردیم فقط این وسط دوسال عقد باعث اختلاف و دلخوری و هزار و یک مشکل شد که هنوزم تنشش باهامون هست

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمیدونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم ❤️۱۴۰۴٫۰۸٫۰۸ رفتیم دکتر مامانی خدارو شکر خودم شرایطم خوب شده بود توهم خواب بودی پشت کرده بودی وزنتم شده ۱۰۸۴ گرم 🥰۱۴۰۴٫۰۸٫۱۵ وسایل سیسمونیتو خریدیم پسر قشنگم واسه تک تکشون کلی قربون صدقت رفتیم و تصورت کردیم 😍۱۴۰۴٫۰۸٫۲۲ رفتیم دکتر وزنت شده ۱۲۵۸ گرم پسر قشنگم دکتر غش کرد از خنده یه شکل عجیبی تو شکمم دراز کشیدی بابا میگه عین من بد خوابه 🤣۱۴۰۴٫۰۹٫۰۶ رفتیم دکتر مامان تپش قلبت خیلی پایین بود حسابی منو بابارو ترسوندی پسر قشنگم تا یه آبمیوه خوردم و خدارو شکر سرحال شدی😍۱۴۰۴٫۰۹٫۱۴ چند روزی از کمر درد فلج شدم و به سختی پامیشم پسرم ولی همه اینا میگذره امروز بابا سرش گذاشت رو شکمم یواش یواش باهات حرف میزد شروع کردی تکون خوردن مامانی بابا خیلی برامون زحمت میکشه دعا کن همیشه سلامت باشه و سایش بالاسرمون باشه ❤️

ماهی یک بار در حد یه وعده با دعوت میرفتم یا میومد. شب نمی‌موندیم. هنوزم بعد از سالها نمیریم بمونیم دوست دارم روابط رسمی و محترمانه باشه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

چقد سخت گیرن نی نی سایتیا ینی فامیلای ما اینجا هرشب پسره هست ی شبم نباشه دختره اونجاس همشونم عروسی نکرده حاملن 😂😂

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم

پشیمونید؟

آره کاش کمتر میرفتم ،اون موقعا واقعا دلم برا شوهرم تنگ میشد اما الان چندتا تیکه شنیدم میگم کاش خویشتن داری میکردم ،اما گذسته دیگه بهش فکر نمیکنم در عوض خاطرات خوبی دارم الحمدلله و خاطرات بد فراموش میکنم

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
اره میرفتم ما هشت سال دوست بودیم وقتی ازدواج کردیم شوهرم می‌گفت عروسی بگیریم بریم سر زندگیمون من می‌ ...

اگر قرار بود بعد دوسال دو طرف کاری نکنن چرا دو سال گیر دادن

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟