2777
2789
عنوان

دیگه کم اوردم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1079 بازدید | 76 پست
دقیقا حتی تازگیا احترام پدرمادرمم نگه نمیداره  درغیاب پدرمادرم  خیلی توهین میکنه  ولی ...

برای خودت و خونوادت مرز و ارزش قائل شو عزیزم توو عقد اینطوریه بعد ازدواج ممکنه بدتر بشه این تحمل نیست توهم باهاش شریک میشی توو تحقیر خودتو و خونوادت ، ببخشید ازدواجتون سنتی بود یا دوست بودین؟

به دیگران اجازه ندهید تا زندگیتان را رنگ آمیزی کنند، شاید جز رنگ سیاه رنگ دیگری نداشته باشند!!
برای خودت و خونوادت مرز و ارزش قائل شو عزیزم توو عقد اینطوریه بعد ازدواج ممکنه بدتر بشه این تحمل نیس ...

دوست بودیم به مدت هشت سال ولی   اصلا اینطوری نبود بعد عقد کلی تغییر کرد اصلا خودش نیست 

لطفا برای سلامتی نی نی توراهیم صلوات بفرستید🌸🙏🏻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه خودش میره پیش  مشاور نه میزاره من برم    میخواد منو زجر کش کن با عذاب دادن من لذت ...

منم میگفتم بریم مشاوره مسخره میکرد میگفت اونام ادمن دیگه. الان میفهمم اشتباه کردم. باید روی خواسته خودم پافشاری میکردم چون خواسته عقلانی بود. ساده نباش مث من نزار با روانت بازی بشه.  خانواده خودتو در جریان بزار از چی میترسی من راهی ندارم وگرنه درجریان میزاشتم. من از شوهرم نمیگم راضی اما خوبه اما چه فایده همه دوربریاش اشغالن 

دوست بودیم به مدت هشت سال ولی   اصلا اینطوری نبود بعد عقد کلی تغییر کرد اصلا خودش نیست

ناراحتیت رو درک میکنم عزیزم انشالله هرچی خیره برات پیش بیاد   خودت برو پیش یه مشاور لازمم نیست اون بدونه ماهم انسان های عادی مثل خودت هستیم بهتره از یه متخصص کمک بگیری

به دیگران اجازه ندهید تا زندگیتان را رنگ آمیزی کنند، شاید جز رنگ سیاه رنگ دیگری نداشته باشند!!
منم میگفتم بریم مشاوره مسخره میکرد میگفت اونام ادمن دیگه. الان میفهمم اشتباه کردم. باید روی خواسته خ ...

خیلی پافشاری کردم  فقط میگه با حوصله من بازی نکن من نمیام   بریم چیکارکنیم  همه درا به روم بسته شده

ناراحتیت رو درک میکنم عزیزم انشالله هرچی خیره برات پیش بیاد     خودت برو پیش یه مشاور لازم ...

حتی  هر روز کارشه از صبح تاشب به من زنگ نمیزنه حتی  پیام نمیده فقط موقع خواب خبرمیده که من خوابیدم  خیلی خسته ام از زندگیم

ناراحتیت رو درک میکنم عزیزم انشالله هرچی خیره برات پیش بیاد     خودت برو پیش یه مشاور لازم ...

ممنون گلم که  وقتتونو گذاشتید تا بتونم کمی دردودل کنم

حتی  هر روز کارشه از صبح تاشب به من زنگ نمیزنه حتی  پیام نمیده فقط موقع خواب خبرمیده که من ...

حتما برو پیش مشاور خواهر گلم معلومه خیلی دوستش داری کاش قدرتو بدونه

حتما برو پیش مشاور خواهر گلم معلومه خیلی دوستش داری کاش قدرتو بدونه

حتما شماهم برام دعاکنید تا ازاین  سختی  زندگی دربیام واقعا خیلی خسته شدم    کم اوردم

کوتاه نیا. مث من نباش. انقدر از اول ازش چیزی نخواستم الان زورش میاد بهم خرج کنه

من ازش میخوام ولی توجه ای نمیکنه انگار بادیوار صحبت کردم و ازش درخواست کردم خودشو زده به راه دیگه