2777
2789
عنوان

دیگه کم اوردم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1079 بازدید | 76 پست
منم ....پول دکترمم نمیده الانم قهرم اومدم خونمون

جا خالی نکن  تو خونت مینشستی اونه که باید میرفت نه تو مردا فقط منتظرن تا زن بیچاره جا خالی کنه  

لطفا برای سلامتی نی نی توراهیم صلوات بفرستید🌸🙏🏻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دقیقا حتی تازگیا احترام پدرمادرمم نگه نمیداره  درغیاب پدرمادرم  خیلی توهین میکنه  ولی ...

من اصلا شما رو درک نمیکنم یعنی مجبوری که زندگی به هم نخوره؟

یه جوری میگی انگار ده تا بچه داری

نه برات وقت میذاره نه پول نه عروسی میگره 

محدودت کرده نمیذاره بری سر کار

جلو پدر مادرم توهین میکنه

خداوند عقل را به ما داده برای چه روزی؟

من اصلا شما رو درک نمیکنم یعنی مجبوری که زندگی به هم نخوره؟ یه جوری میگی انگار ده تا بچه داری نه ب ...

عزیزم از زندگی من خبر نداری قضاوتم نکن  پدرمادرمن رازی به این ازدواج نبودن  و اولش هم به من گفتن حق ندارم مشکلی برام پیش اومد  بهشون بگم   گفت حق ندارم  وقتی مشکلی برام پیش اومد حرف جدایی بزنم باید بسوزم و بسازم 

عزیزم به نظرم رفتارش اصلا معقولانه نيست بشين خيلي روراست باهاش حرف بزن .بببن برنامه ش چیه ..بگید میخ ...

ای کاش میتونستم  اجازه حرف زدن   نمیده  که بخوام از مشکلاتم براش  بگم این حرفو یکبار زدم یک هفته بامن حرف نمیزد خیلی  وقتا فکر خودکشی کردم ولی از گناهش میترسم

من مطمئن هستم پدر مادر آخرش بد بچشونو نمیخوان

مجبور نیستی 

بفهم یه عمر زندگی با مشکل یعنی چی؟ چیز کمی نیست

منم نمیگم حتما جدا شو ولی شورش کن. شرط بذار. تهدید کن به جدایی

این کارا رو بکن 

یا میفهمه جدی هستی روششو عوض میکنه 

یا جدا میشی

ولی سوختن و ساختن در شان یه آدم حسابی نیست واقعا هیچ کسی بیشتر از خودتو دلسوز تو نیست بفهم با چی داری بازی میکنی؟ با زندگیت

جا خالی نکن  تو خونت مینشستی اونه که باید میرفت نه تو مردا فقط منتظرن تا زن بیچاره جا خالی کنه ...

به جهنم...

هم بخاطر اینکه پول نمیده هم وابسته مادروپدرشه تادعوامون میشه همه روخبرمیکنه

میگه زنم نباید کارکنه چه معنی میده زن کارکنه وگرنه خیلی دلم میخواد کارکنم تا بتونم خرج خودمو دربیارم ...

بگو اون واسه مردیه که  مایحتاج زنشو براساس بودجه جیبش  تهیه کنه  نه شما که دایورت میکنی در و دیوار الله و اکبرا   مردا چرا اینجوری شدن     میگن نداریم ولی پول میدن 10 ملیون مادرشون طلا بخره 

خدایا یه دل از جنس سنگ بهم بده تا یادم بره از کسی توقع محبت نداشته باشم  مرسی 😔
به جهنم... هم بخاطر اینکه پول نمیده هم وابسته مادروپدرشه تادعوامون میشه همه روخبرمیکنه

لعنت برپدرومادری که  میبینن پسراشون اینطوریه براشون میفتن دنبال زن گرفتن اخرم بدبختشون میکنن 

من مطمئن هستم پدر مادر آخرش بد بچشونو نمیخوان مجبور نیستی  بفهم یه عمر زندگی با مشکل یعنی چی؟ ...

اره راست میگی  ولی خیلی دوسش دارم ای کاش بشه کمتر بتونم دوستش داشته باشم تا  بتونم فراموشش کنم و جدابشم 

عزیزم رابطه رو تعطیل کن اصلا زیر بار نرو بگو هنوز زوده تا عروسی نکردیم.نمیدونم چرا خانمهای اینجا سفت واینمسین رو حرفشون .پدر و مادرت هم هر چقدر بد باشن بهتر از اینمه که یک عمر با همچین ادمی سر کنی اولش غر میزنن ولی پشتت رو میگیرن .

از کارهام دیدن کنیدdonyaienoghteha@
لعنت برپدرومادری که  میبینن پسراشون اینطوریه براشون میفتن دنبال زن گرفتن اخرم بدبختشون میکنن&nb ...

شما هشت سال با ايشون دوست بودي و خودت هيچي متوجه نشدي حالا لعنت به پدر و مادرش؟ عجب!!!

و يكي لطفا منطق اين رابطه جنسي كامل رو با مردي كه ميگه براي عروسي زوده ، هزينه هم نميده براي من توضيح ميده ؟ چه عقل و منطقي پشتش هست؟ چجوري بهتوئن بر نميخوره كه براي عروسي و تو خونه خودمون رفتن زوده اما براي رابطه جنسي وقتشه؟