خسته شدم دیگه از شوهرم هرچی میخوام یا خودشو به یه راه دیگه میزنه یا میگه ندارم ولی برای بچه خواهرش گرونترین وسیله های بازی و میخره منو تفریح نمیبره میگه کاردارم ولی بچه خواهرشو از سرکار میاد خسته اس میبره دور میزنه وقتی میگم من بخاطر تو رعایت میکنم هیچی نمیخوام چطوری دلت میاد ازمن میزنی برای بچه خواهرت میخری میگه من براش نخریدم به من دروغ میگه ولی ازخواهرش میشنوم شوهرمن خریده کم اوردم دیگه نمیدونم باید چیکارکنم 😢
من اصلا شما رو درک نمیکنم یعنی مجبوری که زندگی به هم نخوره؟ یه جوری میگی انگار ده تا بچه داری نه ب ...
عزیزم از زندگی من خبر نداری قضاوتم نکن پدرمادرمن رازی به این ازدواج نبودن و اولش هم به من گفتن حق ندارم مشکلی برام پیش اومد بهشون بگم گفت حق ندارم وقتی مشکلی برام پیش اومد حرف جدایی بزنم باید بسوزم و بسازم
عزیزم به نظرم رفتارش اصلا معقولانه نيست بشين خيلي روراست باهاش حرف بزن .بببن برنامه ش چیه ..بگید میخ ...
ای کاش میتونستم اجازه حرف زدن نمیده که بخوام از مشکلاتم براش بگم این حرفو یکبار زدم یک هفته بامن حرف نمیزد خیلی وقتا فکر خودکشی کردم ولی از گناهش میترسم
میگه زنم نباید کارکنه چه معنی میده زن کارکنه وگرنه خیلی دلم میخواد کارکنم تا بتونم خرج خودمو دربیارم ...
بگو اون واسه مردیه که مایحتاج زنشو براساس بودجه جیبش تهیه کنه نه شما که دایورت میکنی در و دیوار الله و اکبرا مردا چرا اینجوری شدن میگن نداریم ولی پول میدن 10 ملیون مادرشون طلا بخره
خدایا یه دل از جنس سنگ بهم بده تا یادم بره از کسی توقع محبت نداشته باشم مرسی 😔
عزیزم رابطه رو تعطیل کن اصلا زیر بار نرو بگو هنوز زوده تا عروسی نکردیم.نمیدونم چرا خانمهای اینجا سفت واینمسین رو حرفشون .پدر و مادرت هم هر چقدر بد باشن بهتر از اینمه که یک عمر با همچین ادمی سر کنی اولش غر میزنن ولی پشتت رو میگیرن .
و يكي لطفا منطق اين رابطه جنسي كامل رو با مردي كه ميگه براي عروسي زوده ، هزينه هم نميده براي من توضيح ميده ؟ چه عقل و منطقي پشتش هست؟ چجوري بهتوئن بر نميخوره كه براي عروسي و تو خونه خودمون رفتن زوده اما براي رابطه جنسي وقتشه؟