2777
2789
عنوان

دیگه کم اوردم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1079 بازدید | 76 پست
ببین بعضی مردها وابسته ان!شخصیتشونه....الان وابستگیش ب اون طرفه تو اگه زرنگ باشی میاد طرف تو...ببین ...

ستاره جون  اینکارارو کردم از برخورد من سو استفاده میکنه   یه مدت فکر میکرد وظیفه منه

لطفا برای سلامتی نی نی توراهیم صلوات بفرستید🌸🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فاطمه جان   بهش غیر مستقیم خیلی حرفارو زدم که اگه به من میگفتن خودمو جمع و جور میکردم ولی این ا ...

من اینکارو کردم نه بیرون نه کادو اما ازدواج کردم منم 23سالمه ما الان میفهمم اشتباه کردم هر چی فکر داری و عقیده راجع به زندگی آینده قبل اینکه بری زیر یه سقف اتمام حجت کن. الان من میفهمم چه... خوردم نه بخاطر کادو بخاطر چیزای دیگه که فکر میکردم مهم نیست

من اینکارو کردم نه بیرون نه کادو اما ازدواج کردم منم 23سالمه ما الان میفهمم اشتباه کردم هر چی فکر دا ...

میشه تجربه هاتونو به منم بگید ازش استفاده کنم

با فاطمه جان موافقم مستقیما همه چیزایی که ناراحتت میکنه انتظاراتت رو بگو بهش و بگو فکری هم برای ازدواجتون بکنن دوران عقدتون خیلی طولانی شده که شاید دلیل همین سردی ها باشه

به دیگران اجازه ندهید تا زندگیتان را رنگ آمیزی کنند، شاید جز رنگ سیاه رنگ دیگری نداشته باشند!!
با فاطمه جان موافقم مستقیما همه چیزایی که ناراحتت میکنه انتظاراتت رو بگو بهش و بگو فکری هم برای ازدو ...

وقتی میگم میگه باز شروع نکن که حوصله اشو ندارم 😠

وقتی میگم میگه باز شروع نکن که حوصله اشو ندارم 😠

ببخشید ولی باید جدی تر برخورد کنی نمیگم تهدید نه از طریق بزرگتر ها و خونواده ها بحث عروسی رو مطرح کن اگه خیلی سختگیر نیستی و عروسی مجلل نمیخوای میشه با وام و اینا یه عروسی آبرومند جور کرد 

به دیگران اجازه ندهید تا زندگیتان را رنگ آمیزی کنند، شاید جز رنگ سیاه رنگ دیگری نداشته باشند!!
ببخشید ولی باید جدی تر برخورد کنی نمیگم تهدید نه از طریق بزرگتر ها و خونواده ها بحث عروسی رو مطرح کن ...

سختگیر نه اصلا خودم رازی هستم یه عروسی ساده ولی  خودش رازی نمیشه  میگه برای عروسی زوده 

شما با هم رابطه دارین؟ ببخش پرسیدم اما تا نرفتی زیر یه سقف حل کن بخدا آگه بدونی چقدر ناراحت کننده است اوضاع من اینقدر دست کم نمیگرفتی نگو دوسش دارم اما آگه اخلاقش عوض نشد و احترامت سر جاش نبود نمیگم تموم کن به خودت ربط داره اما بیشتر فکر کن دوست دارم به عقب برگردم تو نمیدونی چه غلط کردمی الان تو ذهنم هست. بیشتر فکر کن 

سختگیر نه اصلا خودم رازی هستم یه عروسی ساده ولی  خودش رازی نمیشه  میگه برای ع ...

زیادی لیلی به لالاش میزاری فک کنم مامان بابات خیلی مظلومن که حرفی بهش نمیزنن 

زیادی لیلی به لالاش میزاری فک کنم مامان بابات خیلی مظلومن که حرفی بهش نمیزنن

دقیقا حتی تازگیا احترام پدرمادرمم نگه نمیداره  درغیاب پدرمادرم  خیلی توهین میکنه  ولی مجبورم حرفی نزدنم بخاطر اینکه زندگیمون  بهم نخوره  

شما با هم رابطه دارین؟ ببخش پرسیدم اما تا نرفتی زیر یه سقف حل کن بخدا آگه بدونی چقدر ناراحت کننده اس ...

اره عزیزم ولی مجبورم  برای همه چی تحمل کنم حرف نزنم

نه چرا تحمل یه مشاوره برو ارتباط کن کن خییلی 

نه خودش میره پیش  مشاور نه میزاره من برم    میخواد منو زجر کش کن با عذاب دادن من لذت میبره