2777
2789
عنوان

دیگه کم اوردم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1079 بازدید | 76 پست
گفتم همه اینارو گوشش بدهکار حرفای من نیست اصلا

ادمی که خوابرو میشه بیدار کرد ولی اونی که خودشو به خواب زدرو نمیشه 

این شوهر شما یا از جایی خط میگیره یا زورش میاد خرج زنش کنه 

اگه سختته برو سر کار 

خدایا یه دل از جنس سنگ بهم بده تا یادم بره از کسی توقع محبت نداشته باشم  مرسی 😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزيزم با ترفندهاى خاص سياست زنانه كه تو بعضى تاپيكها هست مثل (زنيكه خرج نداره ارج نداره) كم كم يادش ...

اخه غرورم چی چندبار بهش با این ترفندا گفتم گفت باشه میخرم    ولی اصلا انگار نه انگار حرفی بهش زدم  خیلی  میشکنم وقتی اینطوری میبینم اصلا براش مهم نیست حرفان

لطفا برای سلامتی نی نی توراهیم صلوات بفرستید🌸🙏🏻
ادمی که خوابرو میشه بیدار کرد ولی اونی که خودشو به خواب زدرو نمیشه  این شوهر شما یا از ج ...

میگه زنم نباید کارکنه چه معنی میده زن کارکنه وگرنه خیلی دلم میخواد کارکنم تا بتونم خرج خودمو دربیارم دستم  به روش دراز نشه خیلی سخته برام وقتی بهش میگم فلان کارو کن انگار نه انگار بهش  حرفی زدم

شوهرمنم مجردیش ازلحاظ مالی خیلی خواهراش وخانواده اش رو سامورت میکرد توعقد واوایل ازدواج وتا بچه نداشتیم همینطور بوددولی الان دیگه خوب شده اماخون دلها خوردم!! اما ازلحاط روحی هنوز خیلی بااوناست امیدوارم بعدا خوب بشه

نه  الان یکساله اینطوری شده اوایل خیلی خوب بود

به نظرم بعد ازدواج و بچه دار شدن بهتر بشن و اولویتش شما بشید

به دیگران اجازه ندهید تا زندگیتان را رنگ آمیزی کنند، شاید جز رنگ سیاه رنگ دیگری نداشته باشند!!
شوهرمنم مجردیش ازلحاظ مالی خیلی خواهراش وخانواده اش رو سامورت میکرد توعقد واوایل ازدواج وتا بچه نداش ...

ای کاش وقتی خرجی نمیکرد حداقل هوامو داشت تا انقد اذیت نشم 

به نظرم یکم سنگین بگیر خودتو از یکم بیشتر. به نظرم نباید رو این موضوع سخت گیری کنی نتیجه عکس میده و خودتو کنترل کن عصبانی نشو وقتی اونو با خودش میاره حرسشو دربیار وقتی قرار اونم بیاره اصلا باهاش نرو بیرون. مگه بازیچه هستیم ما خانوما. کم تر ببینش یه مدت منظورم این نیست دعوا کنی نه فقط سنگین بگیر خودتو یه مدت بگو من میخوام وقتی با همیم کسی که قرار پیش ما باشه به میل هر دو باشه 

به نظرم بعد ازدواج و بچه دار شدن بهتر بشن و اولویتش شما بشید

امیدوارم اینطوری بشه ولی  ازاین میترسم وقتی ازدواج کردیم روزو شب خواهرزاده اشو بیاره  خونمون  

به نظرم خیلی حساسیتت رو نسبت به خواهر زاده اش نشون دادی عادی برخورد کن یه مدت حتی خودت تشویقش کن یا کادویی برای بچه بگیر نشون بده که حسودی نمیکنی فقط نگران آینده و زندگیتونی

به دیگران اجازه ندهید تا زندگیتان را رنگ آمیزی کنند، شاید جز رنگ سیاه رنگ دیگری نداشته باشند!!
به نظرم یکم سنگین بگیر خودتو از یکم بیشتر. به نظرم نباید رو این موضوع سخت گیری کنی نتیجه عکس میده و ...

فاطمه جان   بهش غیر مستقیم خیلی حرفارو زدم که اگه به من میگفتن خودمو جمع و جور میکردم ولی این اصلا منو بیرون نمیبره وقتی هم میگم بریم بیرون خواهرزادشو میاره تو جمع نشستیم دارم باهاش حرف میزنم حرف منو قطع میکنه  بااون بازی میکنه  خیلی دارم تحمل میکنم

ای کاش وقتی خرجی نمیکرد حداقل هوامو داشت تا انقد اذیت نشم 

ببین بعضی مردها وابسته ان!شخصیتشونه....الان وابستگیش ب اون طرفه تو اگه زرنگ باشی میاد طرف تو...ببین قلقش چیه رامش کن دست رودست نزار باهاش بحث نکن هی ب روش نیارچرا ب اونااهمیت میده ب تونه...ب جاش  مثلا میگه با خواهرزاده اش..دعوتش کن بیادخونه ک توهم باشی میخاد ببرش تفریح توهم برو نطرت رو توانتخاب وسیله بگو...ک فکرنکنه با یه بچه لج میکنی اون بچه رو بزارتوحاشیه خودت کنارش باش

به نظرم خیلی حساسیتت رو نسبت به خواهر زاده اش نشون دادی عادی برخورد کن یه مدت حتی خودت تشویقش کن یا ...

عزیزم اوایل اینطوری بودم  حساسیت نشون نمیدادم وقتی  جایی میرفتم براش وسیله ای میخریدم میدادم ولی شوهرمن  از فرصت سو استفاده میکرد که من رازی هستم  فرداش دوبرابرشو میخرید