2777
2789
عنوان

بوی بد دهان اعتماد بنفس ندارم دیگه

429 بازدید | 51 پست

سلام دوستان من مدتیه این مشکل رو دارم یوقتایی خودم متوجه میشم خیلی وقتام متوجه نمیشم،قرص اموکسیسیلسن امتحان کردم میخورم یه تایم کوتاه بهتر میشم ولی باز خیلی زود همونجوری میشه،امپرازول هم همینطور،لاک تو گام و فمی لاکت هم امتحان کردم اثر نداشت،چندبار هم تل گیری رفتم اونم موقت بود یکی‌دوهفته بود نهایتا بهتر میشد،خیلی وقت پیشا رفتم اندوسکپی‌ گفت میکروب معده داری ممکنه از این باشه؟!چیکارکنم خسته شدم واقعا ظاهرا همه چیزم خوبه ولی بخاطر این موضوع اعتماد بنفسم اومده پایین،حتی یه تایمی میخک میجوییدم شبا عطاری گفت بهترمیشی نشد🤦🏻‍♀️چیکارکنم توروخدا اگر چیزی صد درصد جواب میده بهم بگید خیلی غصه میخورم

سنگ لوزه نداری؟

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دندون خراب یا سنگ لوزه نداری..یا سینوزیت

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜

به جای درمان سرخود ، دندانپزشکی هم رفتی؟ دکتر داخلی و‌گوارش رفتی؟ وقتی دکتر گفت احتمالا میکروب معده داری، پیگیر درمان شدی‌و بازهم نتیجه نداشت؟

درمان خونگی فایده نداره باید دکتر بری

سیاهدونه قبل غذا بخور

هفته ای یک بار بعد غذا دست کم تو حلقت تا بالا بیاری این باعث میشه تا حدودی بهتر بشی 

قبل غذا یکم نمک بخور و صبح آب نمک غلط قرقره کن

موفق باشید 

منم همین مشکل دارم متأسفانه 

خواجه در حیله تا «به ما چه کند؟»                                   ما دل‌آسوده تا «خدا چه کند.                          

منم دقیقا عین شما بودم فهمیدم لوزه دارم و سنگ داره لوزه هام قراره برم عمل کنم دربیارم

از کجا فهمیدی دکتر تشخیص داد؟من از گوگل دیدم که لوزه چجوریه و سنگ لوزه اصلا همچین چیزی نداشتم داخل گلوم

منم دقیقا عین شما بودم فهمیدم لوزه دارم و سنگ داره لوزه هام قراره برم عمل کنم دربیارم

عزیزم کجا میخوای عمل کنی به منم آدرس میدی؟مادذ منم خیلی دنبال دکتر خوب میکرده؟چقدر میگیره

درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨