سلام دوستان من مدتیه این مشکل رو دارم یوقتایی خودم متوجه میشم خیلی وقتام متوجه نمیشم،قرص اموکسیسیلسن امتحان کردم میخورم یه تایم کوتاه بهتر میشم ولی باز خیلی زود همونجوری میشه،امپرازول هم همینطور،لاک تو گام و فمی لاکت هم امتحان کردم اثر نداشت،چندبار هم تل گیری رفتم اونم موقت بود یکیدوهفته بود نهایتا بهتر میشد،خیلی وقت پیشا رفتم اندوسکپی گفت میکروب معده داری ممکنه از این باشه؟!چیکارکنم خسته شدم واقعا ظاهرا همه چیزم خوبه ولی بخاطر این موضوع اعتماد بنفسم اومده پایین،حتی یه تایمی میخک میجوییدم شبا عطاری گفت بهترمیشی نشد🤦🏻♀️چیکارکنم توروخدا اگر چیزی صد درصد جواب میده بهم بگید خیلی غصه میخورم
وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است. سوره مبارکه أسراء آیه۳۱. امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜