2777
2789
عنوان

مامانم بهم گفت شوهرت ولت می‌کنه 💔

313 بازدید | 15 پست

۱۹ سالمه ۷ ماهه تو عقدم 

امروز مامانم رفت بیرون سیب زمینی گذاشته بود گفته بود پوست کن خودم میام خورد میکنم من رفتم دوش گرفتم اومدم سیب زمینی ها رو پوست گرفتم بعد گفتم از بیرون میاد خسته اس من ریز کنم بعدش خودش هرجور میخواد درست کنه خلاصه اومد تا دید شروع کرد به ایراد گرفتن 

که چرا اینجوریه چه اونجوریه من هیچی نگفتم 

دوش گرفته بودم لباسام که کثیف بود تو حموم بود یادم رفته بود بشورم رفتم شستم مامانم گفت آره گربه شور بکن 

ولی من با دوتا دستام قشنگ شستم جوری که دوتا انگشت شستم قرمز شده بود انداختم رو بند 

اونجایی که انداختم اولش آفتاب بود بعد سایه شد مامانم رفت دید گفت اگه یک سال دیگه دو سال دیگه شوهرت به خاطر اینکارات طلاقت داد یا کتک خوردی به ما زنگ نمیزنی خونه ی ما هم نمیای تازه سر این چیزا کتک بخوری یا فحش بشنوی من دلم خنک میشه و اینا

این در حالیه که شوهرم کار کردن منو دیده آشپزی کردن منو دیده دستپخت منم خورده مادر شوهر من دو هفته مکه بود فقط من و شوهرم و خواهر شوهرم خونه شون بودیم 

خواهرش که تا لنگ ظهر خواب بود اکثر وقتا من نهار درست میکردم 

شوهرم هم گفت واقعا دستپختت خوبه 

ولی خونه خودمون چون مامانم اخلاقش یکم گوهه و کار کردن منو قبول نداره اوضاعم اینه 

حالم خوب نیست واقعا 💔😔😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب دنبال ایراد باشه که رفع کنی. حتما میخواد تجربت بره بالا دختر تو از مامانت یاد نگیری از کی یاد بگیری؟

مثلا ببین ایراد اوت سیب زمینی چی بوده. شاید واقعا ایراد داشته یا میتونسته بهتر باشه.موافق برخورد مامانت نیستم اما میتونی ازین موصوع به نحو احسن استفاده کنی.

من از خدامه رابطم با مامانم خوب بود بهم خونه داری یاد میداد 

آنها هفتاد خط توهین برای من نوشتند، تنها چیزی که اذیتم کرد،غلط های املایی شان بود..👤فئودور داستایوفسکی؛ پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

ناراحت نشو من 14ساله ازدواج کردم ازخونه داری و دستپختم همه تعریف میکنن ولی هنوز مامانم ازم ایراد میگیره اصلا وقتی پیش مامانم میخوام کاری انجام بدم استرس میگیرم جالبه وقتی مهمون داره به خودم میگه میرم کمکش ولی همچنان ایراد میگیره منم یوقتا میخندم یوقتا جوابسو میدم میگذره میره 

مامانت چقدر عجیبه 

اولا کی الان با دست لباس میشوزه 

لباسشویی برای چی هست؟ 

دوما هیچ مردی حق نداره برای لباس و اشپزی و کار خونه هیچ زنی رو تحقیر کنه چه برسه کتک! 

مادرت واقعا ضد زنه

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️

چقدر منی 🥲 

من اومدم سرخونه زندگیم راحت شدم 

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

چه مادری! لباسشویی مگه ندارید؟ کی دگ با دست لباس میشورهکار تو ایراد نداشت واقعا مامانت مشکل داره

متاسفانه مام میشوریم.البته لباسشویی داریم ازون قدیمیا که خشک کن نداره. آبکش کردن و پهن کردن جمع کردن با ماست..

چون بابام ۴ سال پیش یه ماشین لباسشویی اتومات ۶۰ میلیون واسه مامانم گرفت اون موقع گرانترین لباسشویی شهر بود لوکس ترین. بعد مامانم لباسا رو با دست میشست هر کار کردیم میگفت با دست جس میکنم تمیز تر میشه😐😐الان دیکه بابام میگه لیاقت شو ندارین همون با همین ماشین قدیمی بشور نصف زحمت با خودت تا بفهمی😐

آنها هفتاد خط توهین برای من نوشتند، تنها چیزی که اذیتم کرد،غلط های املایی شان بود..👤فئودور داستایوفسکی؛ پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

مثلا من سیب زمینیو کم کمک میریزم تو تابه سرخ بشه مامانم زیاد میریزه همیشه سر این دعوا داریم به ش میگم اگه قراره من انجام بدم پس شما کاری نداشته باش میگه بلد نیستی تو ... این یه نمونه کوچیکش

متاسفم😶 چرا اخه با تکنولوژی مشکل داره؟

کی؟😁

مامانم؟چی بگم بخدا،فک کنم قلق شو بلد نبود تمیز نمی‌نشست ماشین‌.بعد سرکارم نمی‌رفت ما همه مدرسه و سرکار بودیم حتما خونه حوصلش سر می‌رفته با دست میشسته. نمیدونم منطقش چی بود. بعد ما ازون شهر اومدیم یه حای دور وسیله هارو نیاوردیم اینجام دیگه بابام نخرید😐💔مامان بزرگم ماشین لباسشویی داده ازین دوقلوها نیستن؟البته ما اصلا از اون جاش که آبکش میکنه استفاده نکردیم مامانم میندازه بشوره بعد زیر شیراب آب میکشه پهن میکنه..

دختر منو ببینی چی میگی؟ تا لنگ ظهر خوابه و بی نهایت کثیف و شلخته من اگه دخترم مث تو بود حلوا حلواش میکردم ولی خیلی شل گرفتم عن بار اومده خاستگار که براش میاد تن و بدنم میلرزه کع این چجوری از پس زندگی میخواد بر بیاد

مادرت بدت و نمیخواد عزیزم 

دختر منو ببینی چی میگی؟ تا لنگ ظهر خوابه و بی نهایت کثیف و شلخته من اگه دخترم مث تو بود حلوا حلواش م ...

تو دیگه چه مادری هستی خدای من😐مادر از رو عصبانیت یچی به بچش میگه اما چطور میتونی پشت سرش اینطوری حرف بزنی!