2777
2789
عنوان

رابطه رو باهام بهم زد

133 بازدید | 13 پست

فقط چون با دوستش ۱۰سال قبل تو دوران دانشجویی بودم و خواستگارم بود ..این جرمه واقعاا ؟؟؟این همه دوسم داشت تا این موضوع رو فهمید رفت به نظرتون برمیکرده ؟؟

اسی ببخشید 

خانما به کمکتون نیاز دارم میاید دوتا تاپیک قبلم ممنون میشم🙃🥲

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین عزیز اگه یه شخص غریبه بود فرق میکردکارش قابل درکه جلوتر میرفتید مشکل پیدا میکردید به نفعت بوده

له نظرتون الان فکر بد درموردم کرده ؟؟برمیگرده ؟؟اخه مال ۱۰سال قبله .اون بنده خداهم الان نامزد داره چرا باید ما رابطمون بهم بخوره ؟

له نظرتون الان فکر بد درموردم کرده ؟؟برمیگرده ؟؟اخه مال ۱۰سال قبله .اون بنده خداهم الان نامزد داره چ ...

نه اصلا بحث اینا نیست عزیز

جزئیات روابط قبلی سمه برای بعضیا مخصوصا مردا

نمیتونن کنار بیان با اینکه دقیق این مسائل رو بدونن

مشخصه از اون تیپ آدماست حتی اگه بیاد دنبالت تو رابطه آزارت میده هم شما رو و هم خودش رو دنبال برگشتش نباش

نه اصلا بحث اینا نیست عزیزجزئیات روابط قبلی سمه برای بعضیا مخصوصا مردانمیتونن کنار بیان با اینکه دقی ...

ولی واقعاا کارش منطقی نبود .تمام حرفا و علاقشم واقعاا دروغ بود اگه منو اونقدری که میگفت میخواست هیچ وقت نمیرفت 

ولی واقعاا کارش منطقی نبود .تمام حرفا و علاقشم واقعاا دروغ بود اگه منو اونقدری که میگفت میخواست هیچ ...

احتمالش زیاده برگرده ولی عاقل باش و نپذیر

خب عمر آشنایی شما اونقدری نبوده که عاشق شما باشه

حرفای مردا رو زیر شش ماه جدی نگیر عزیز

الان یه نگاهی به تاپیکات کردم عزیز

شما از ابتدا میدونستی 

خیلی کارت اشتباه بود باهاش ارتباط گرفتی

اگه من اون زمان تاپیکت رو میدیدم حتما بهت میگفتم فاصله بگیر

اون دو نفر دوست صمیمی بودن دوره ای که شما با آقای اول ارتباط داشتی اصلا نمیدونی از ریز ارتباطتت چی بهش گفته اون موقع  

یکم منطقی تر به موضوعات نگاه کن و به احساسات خودت آسیب نزن

احتمالش زیاده برگرده ولی عاقل باش و نپذیرخب عمر آشنایی شما اونقدری نبوده که عاشق شما باشهحرفای مردا ...

واقعااا بهم علاقه داشت چون میدیم تو این سن ۳۵سالگیش وقتی منو میدید چه رفتاری داشت ..میدیدم چه کارایی برام میکنه میدیذم وقتی یه جا بودیم تمام تمرکزش روی من بود و خوشحال کردنم ..نمیدونم چی بهش گفتم واقعااا نمیدونم ..

الان یه نگاهی به تاپیکات کردم عزیزشما از ابتدا میدونستی خیلی کارت اشتباه بود باهاش ارتباط گرفتیاگه م ...

نه اون اقاایی که ده سال پیش باهاش بودم .به این نگفته بوده .اگه گفته بود که منو میشناخت .بعد ادم محترمیم بود ما دوماه باهم بودیم و ده سال قبل تموم شد ..واقعاا دلیلی نداره که این الان بخواد رابطمونو خراب کنه

نه اون اقاایی که ده سال پیش باهاش بودم .به این نگفته بوده .اگه گفته بود که منو میشناخت .بعد ادم محتر ...

ببین عزیز داستان فقط همون بعدی که شما بهش نگاه میکنی رو نداره از نظر شما ایراد نداره

از نظر اون شخص ایراد داشته طبق عقاید و افکار خودش