2777
2789
سلام ببخشید در عنوان تاپیک مینوشتی پرورش قارچ بهتر بود یا کسی خودش یا اطرافیانش پرورش قارچ زد ...

پسر جوانمرد عکس خودتونه پروفایل🙈

هرکه در عشق سر از قله برآرد هنر است همه تا دامنه‌ی کوه تحمل دارند!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بذر کاکتوس بگیر و بکار سر 3_6 ماه حداقل 10 برابر پولت سود میده من خودم تو اینکارم 

سلام میشه بیشتر توضیح بدید بذر یا نشا . و اینکه از کجا باید تهیه کرد و سرمایه اولیه چقدر میخواد 

میشه برای تشکیل قلب نی نیم صلوات بفرستید 😇😇
سلام میشه بیشتر توضیح بدید بذر یا نشا . و اینکه از کجا باید تهیه کرد و سرمایه اولیه چقدر میخواد  ...

دوستم بذر کاکتوس میگیری من خودم از سایت بذرا میگیرم برات آورسش می زنم تنوعش بالاست بعد میکاری دستور کاشت هم میفرستن برات و بعد 3_6 ماه انتقال میدی به گلدان خواستی هم همون ظرف کشت رو در 2_3 ماه بعد کاشت میفروشی سرمایه زیاد نمیخواد مثلا 100 هزار تومن 

سایتی که میخرم و ازش راضیم اینه

Www.bazra.ir

من خودم حدود دو ساله تو اینکارم و واقعا عالیه ....هم زود فروش میره هم گاهی تا 10 برابر پولم سود می کنم گاهی هم بیشتر فضای زیادی هم نمیخواد یک متر جلوی پنجره میخواد رسیدگی هم زیاد نمیخواد در کل عالیه

دوستم بذر کاکتوس میگیری من خودم از سایت بذرا میگیرم برات آورسش می زنم تنوعش بالاست بعد میکاری دستور ...

جایی که میکاری باید چطور باشه چون برای قارچ باید محیط قابل شستوشو باشه و بدون درز