2777
2789
عنوان

ازدواج نه

333 بازدید | 21 پست

برای پیشرفت واستقلال، سعی کنید مجرد بمونید.

درصد افراد متاهل موفق از مجردان موفق خیلی کمتره.

به ظاهر نگاه کنید، در پس روح متاهل ها باروتی هست که اجازه انفجار بهش داده نشده، 

ای کاش انسانی منقرض بشه که ازدواج واسارت ، جزو  آرمان هاش شده

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

ازدواج یه انتخابه نه یه اجبار

هدفتون فقط ازدواج نباشه

قبل از ازدواج حتما طرفتونو کامل بشناسین و نذارین عشق و علاقه چشماتونو روی حقایق ببنده

توی دوران دوستی ادما خودشونو نشون میدن،نشانه ها رو جدی بگیرین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط انسانی که تک بعدی باشه با شما موافقه

بحث تک بعدی نیست واقعیته

خانومی که ازدواج میکنه استقلالشو تا حد زیادی از دست میده

وظایف و مسئولیت زندگی متاهلی اینو ایجاب میکنه

خانوم ها با بارداری و مراقبت از فرزند حداقل ۲ سال عقب میوفتن

خانم دکتر مجرد که دکتری شو از یکی از بهترین دانشگاه های تهران گرفته و استاد دانشگاه شده با بی اعصابی و تیکه پرونی هاش اعصاب دانشجو ها رو بهم میریزه و ب بی اخلاقی شهره س ندیدی وگرنه این حرفو نمیزدی ...

ازدواج ی نیاز طبیعی ادمه ک ی فرد سالم نهایتا تا ۲۱ سالگی ب بلوغهتی کافی براش میرسه و یعنی ی انسان سالم از اون سن به بعد ازدواج میخواد 

من دانشجوی علوم پزشکیم اینا رو میگم بت ، معتبره 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

همه مس شما فکرمیکردن الان نسل یشر منقرض میشد!

کسانی اینطور فکرمیکنن که یا موقعیت خوب ازدواجی‌ندارند یا ازدواج کردند و تو اسارتن....وقتی ادم نمیتونه گره از مشکلش حل کنه مجبوره بدبختیشو گردن هرکسی بندازه که حس تنهایی نکنه تو ناکامیش

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
بحث تک بعدی نیست واقعیتهخانومی که ازدواج میکنه استقلالشو تا حد زیادی از دست میدهوظایف و مسئولیت زندگ ...

درسته

تازه اگر بچه هایی که به دنیا میان با بهترین شرایط بزرگ بشن وحس شرمندگی در کنارشون نداشته باشی

تو دنیایی که هیچ چیز ثابتی وجود نداره، چطور میشه به ایمان، ثروت، اخلاق، سلامتی و یا هر نعمتی اطمینان داشت.

کاش حداقل ازدواج اسلامی نداشتیم،فقط دست وپا گیره،

با هزار دلهره از مراسمات وهزینه ها وارد زندگی میشی وانگار افتادی تو باتلاق، اگر دست وپا بزنی غرق میشی واگر نزنی هم باید غوطه ور بمونی تا محو بشی.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

همه مس شما فکرمیکردن الان نسل یشر منقرض میشد!کسانی اینطور فکرمیکنن که یا موقعیت خوب ازدواجی‌ندارند ی ...

خب همون بدبخت ها تو تنهایی وغر زدن ها منقرض بشن تا خوشبخت ها دنیا را  آباد کنن.

سلام

موافق نیستم

انگار یه حس  کینه نفرت ته دلت وجودت داری نسبت به جنس مخالفت و ازدواج

که دلیل یا دلایل زیادی می‌تونه داشته باشه.

ولی همانطور که گواهی نامه گرفتن قوانین خاص خودش داره تا قوانینش رعایت نکنی ده سالم بری گواهی نمیدنت  پولدار شدن مستقل شدن ازدواج کردن اصلا خوشبخت شدن شاکی نبودن هم قوانین خاص خودش داره

و هیچکدوم نقض اون یکی نیست .

آن شا الله دلت پر از آرامش و آگاهی باشه و نور خدا

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم
درستهتازه اگر بچه هایی که به دنیا میان با بهترین شرایط بزرگ بشن وحس شرمندگی در کنارشون نداشته باشیتو ...

دقیقا ازدواجی که در ایران هست اونم با این قوانین زن ستیز و تجملاتی که تو فرهنگمونه واقعا ازدواج رو سخت کرده و یه جورایی ازدواج فقط ادمو عقب میکشه

خب همون بدبخت ها تو تنهایی وغر زدن ها منقرض بشن تا خوشبخت ها دنیا را آباد کنن.

همیشه همینقدر کوته فکریدو تا نوک یینیتون رو میبینید

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
سلامموافق نیستمانگار یه حس کینه نفرت ته دلت وجودت داری نسبت به جنس مخالفت و ازدواجکه دلیل یا دلایل ...

ممنون از نظرتون

درسته، محیط خیلی تاثیر گذار هست،

هر گونه احساس تو مجردی ومتاهلی برداشتهای متفاوتی داره،

بعد از تاهل انگار آدم ها میشن یک ربات که باید بدون هیچ اشتباهی به تعهد و وظایفشون عمل کنند.

برای همین در جامعه امروزی  اکثریت افراد، حتی سلبریتی ها از تاهل وتعهد بیزار شدند، و روابط را به ازدواج سفید و دوستی ها خاتمه میدن.