2777
2789
عنوان

ازدواج نه

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 21 پست
دقیقا ازدواجی که در ایران هست اونم با این قوانین زن ستیز و تجملاتی که تو فرهنگمونه واقعا ازدواج رو س ...

ممنون که درک کردید

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

همیشه همینقدر کوته فکریدو تا نوک یینیتون رو میبینید

کوته فکرها وافراد متفاوت را هم خدا آفریده

ولی انگار دنیا برای عده ای خاص ساز موافق داره.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلامموافق نیستمانگار یه حس کینه نفرت ته دلت وجودت داری نسبت به جنس مخالفت و ازدواجکه دلیل یا دلایل ...

راستی شما مرد هستید، 

درسته که زندگی برای هر دو جنس سخت تر شده، ولی  اشتباهات مردها انگار راحت تر مجاز شمرده میشه تا زنان،

همه زنها مساوی نیستند ولی اکثریت قبل از ازدواج شاداب تر بودند.

وقتی دخترم را با دوست هاش میبینم که تو یک جشن مثلا با شادی و احساس پاک میرقصند ،با خودم میگم چرا باید با یک ازدواج این خوشی ها به پایان برسه.

هیچ چیز ثابتی در دنیا وجود نداره، پس چرا باید ادامه داد،

چرا همه دنبال بیشترها وبهترها هستند .

چرا این درست ها وغلط ها تو ذهن هر کسی متفاوته ولی قوانین ما را به اجبار میرسونه.

از قوانینی که برای همه یکسان هست در صورتی که شرایط افراد در اون متفاوته، متنفرم.

حتی قوانین قران  را هم هر کسی که پولدارتر وقوی تر بوده تغییر داده،

حجاب که به خاطره ها پیوست، ربا با هزار اسم مختلف ،سود بانکی ،بهره، رشوه، و.....هم داده میشه وهم گرفته میشه، 

ازدواج ومهریه ها اصلا همخونی ندارند.

اصلا چرا آدم های هر گوشه از دنیا باید قوانین مختلفی داشته باشند،

چرا تو یک کشور  بعضی حیوانات عزیزند ودر کشور ما با اکراه باید بهشون نگاه کنیم، مثلا سگ ها وگربه ها ،یعنی مینیاتوری هاش را هم خدا نجس دونسته،

چرا در مورد دو جنسی ها تو قران چیزی نیست، چرا خدا برای همه یک قانون نوشته ولی آدم ها متفاوت هستند از گروه خونی گرفته تا زبان ونژاد و....

با صحبتهای من ،فکر می کنید با یک دیوانه بحث می کنید ، خب احتمالش هست، 

به قول یکی می گفت فکر نکنید زندانیان فقط گناهکار هستند ، 

اونها لو رفتند ولی ما لو نرفتیم.

دیوانه های آزاد هم زیادند به دلایل زیادی همه شرایط بستری شدن ندارند.

خانم دکتر مجرد که دکتری شو از یکی از بهترین دانشگاه های تهران گرفته و استاد دانشگاه شده با بی اعصابی ...

ازدواج وطلاق باید مثل دوستی ها آسان باشه تا اگر به مرور ملاک ها تغییر پیدا کرد ویا از هم متنفر شدند بتونند بددن آسیب های اجتماعی وخانوادگی جدا بشن وزندگی درست تری پیش بگیرند ،

تا قوانین درست نشه، ازدواج مثل باتلاق هست ، هرکسی به شانسش ،یکی میفته تو باتلاق بدبختی وغرق میشه وتعداد کمی هم میفتند تو باتلاق خوشبختی ولذت میبرند.

پس نیاز جنسی عاطفی چحوری تامین کنم

ازدداج وطلاق هر وقت آسان باشه درسته، تا ایتقدر نفرین پشت هر ازدواج وطلاقی نباشه.

تا وقتی این قضیه تو کشورهای جهان سوم جا نیفته که بالاخره هر عشقی پایانی هم داره، این موضوع حل نمیشه.

تازه ازدواج ها بیشتر جنبه تجمل گرایی وفخر فروشی وتجارت داره تا باعث آرامش

ازدواج وطلاق آسان  بشه تاهر زمان کسی واقعا نیاز داشت سراغش بره وهر وقت دید متضرر شده طلاق بگیره.

سازمانهای حمایت از خانواده هم باید باشه تا فرزندان و زن ومردان بعد از  طلاق آسیب جدی نبینند.

الان هم مشخصه روابط جنسی وعاطفی تا سن های بالا به صورت متعدد با عنوان آشنایی قبل ازدواج انجام میگیره وناخودآگاه فساد اخلاقی رواج پیدا کرده.

بعد از ازدواج هم به دلایل متعدداز آبرو وهزینه ها گرفته تا تولد فرزندان وغیره، وقتی دچار مشکل میشن به تجاوز وخیانت رو میارن، هیچ ارگانی هم پاسخگو نیست

همه میگن چشمتون را باز می کردید تا تو چاه نیفتید