2777
2789
عنوان

شوهر مامانی

299 بازدید | 10 پست

بچه ها با شوهری که  یه حرفو من چندبار بش بزنم گوش نگیره ولی همون حرفو مامانش بهش بگه  گوش کنه باید چکار کرد 

یه جایی میخواستیم بریم  سه بار به شوهرم گفتم  زود باش دیر میشه  حاضر شو  

خونه مادرشوهرم بودیم  اصلا  زحمت نمیداد از جاش بلند شه  ولی تا مادر شوهرم بهش گف پاشو برو عین جت از جاش پرید 

چنان اعصابم بهم ریخت  تو راه بش گفتم حرف من اهمیت نداشت برات  ۴ ماهه عقدم

ولی همون حرفو مامانت زد عین جت بلندشدی گف داشتم باهات شوخی میکردم بلند نمیشدم گفتم مگ من باهات شوخی داشتم اون تایم 

اگر عقدی این تایم برا اشنایی بیشتر عه عزیزم رفتارش و بزار زیر زره بین 

همه اخلاق های بدش هم مطمئن باش ن تنها هیچ وقت درست نمیشن بلکه بعد ازدواج بدتر هم میشن 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من شوهرم مامانیه پدرمو دراورده

منم جدیدا دارم متوجه میشم خیلی حرف مامانش گوش میده 

مثلا هر چی من میگم اهمیت نمیده فقط کافیه همون حرفومامانش بزنه غلام حلقه به گوش میشه اصن ۲۸ سالشه

مثلا یهویی گف من دیگه شب نمیام  دوماه پیش خونتون بمونم 

ولی تو بیا 

بعد چند شب پیش بش گفتم بمون صبحش میخواستیم بریم جایی گف نه 

شبش رفتیم خونشون مامانش گف  میمونید خونه خودتون (خونه مامانم اینا)

که راحت تر برید صبح ترافیکه 

شوهرم بعد حرف مامانش برگشتیم خونمون 

پنج سال خوی هیشکی عوض نمیشه من خودم چهارتا درروز قرص عصاب میخورم از دستش

ببخشید برا چی برای همین مامانی بودنش .چون چند دوزه عصبی ام  حال خوبی ندارم چندتا رفتار ب شدت مامانی ازش دیدم انتظار نداشتم واقعا

اگر عقدی این تایم برا اشنایی بیشتر عه عزیزم رفتارش و بزار زیر زره بین همه اخلاق های بدش هم مطمئن باش ...

عزیزم عقدم همون ازدواجه دیگه رسمی شرعی زنشم 

تو نامزدی بود ک اینا باید زیر ذره بین میرفت که مشخص نبود ب علت رفت امد های کم به درون خانوادهشون متاسفانه تو دروان نامزدی خیلی چیزا مشخص نیس  تو دوران عقد و زندگی مشترکه که این چیزا میوفته بیرون ک جدا شدن مشکله💔