2777
2789

می‌خوام وام بگیرم بانک تجارت بعد بانک ملی وام مسکن بدهکارم شوهرم میگه نمیشه ولی خواهر شوهرم میگه میشه بنظرتون میشه بگیرم یا نه وام فرزند آوری 

بده کاری یعنی چی؟یعنی قسط هات عقب افتاده؟

الان برای وام گرفتن نیاز به اعتبار سنجی هست

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه به بانک بدهکار نباشی و اقساط وام رو به موقع پرداخت می کنی بهت وام میدن

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

فکر نمیکنم مشکلی باشه البته قسط عقب افتاده سعی کن نداشته باشی چون الان سیستم یکپارچه اس اگه چک برگشت خورده یا قسط عقب افتاده داشته باشی سیستم نشون میده

ولی من از رسالت و مهر هردو همزمان وام گرفتم مشکلی نبود

آره بدهکارم

نمره اعتبار سنگین میاد پایین و بهت وام تعلق نمیگیره

بستگی داره نمیره اعتبار سنجی رو چند باشه

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
بدهکارم نمیشه؟

نه نمیشه وقتی می خوان وام بدن استعلام میگیرین بدهکار بانکی باشی یا چک برگشتی داشته باشی بهت وام جدید نمی دن

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

باید بدهکار نباشی

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇