2777
2789
عنوان

10 تا خواهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 6475 بازدید | 207 پست
بعضی وقتا ده تا خواهر شوهر کاری که یه دونه میکنه رو نمیکنن ملاکت تعداد خواهر شوهرا نباشه شاید خانو ...

نمیدونم فقط یلحظه گفت ده خواهرشوهر شوک شدم

گفتم برادر چی گفت ندارم بیشتر ب هم ریختم

گفتم خیلی ازت انتظار دارن حتما

یا از عروسشون

گفت نه چون من یه نفرم میدونن نمیتونن کاراشونو بندازن رو دوش من بیشتر چون یکی ام اونا هوامو دارن تا من هوای اونارو

نمیدونم واقعا

با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه از نظر شخصیتی مشکلی ندیدم انگارمن خیلی شخصیت اطرافیانو تحلیل میکنمازش پرسیدم بیشتر وقت روزتو چطو ...

ببین به هرحال تو محیط کاملا خانومانه بزرگ شده و چون ته تغاری هم هست نازپرورده هم هست

هیچوقت با اطمینان نگو که چیزی ندیدم

بسیار تحقیق کن و رابطه داشته باشید مدتی اونوقت متوجه خیلی چیزها میشی امیدوارم همه چی باب میلت باشه

در کل باید خانم بسیار باسیاستی باشی تا بتونی هندل کنی

پدرو مادرش انقدر بچه دار شدن تا بالاخره پسر شده

اره من خودمم سه تا خواهریم

براش خیلی عجیب بود که گفتم بابا مامانم دیگه بچه نمیخوان

گفت تو خانواده ما خیلی گیر میدن رو پسر داشتن چطور بابات با پسر نداشتن مشکلی نداره

گفتم خودتم انگار خیلی اهمیت میدی

گفت اره چرا دروغ بگم من هم دختر میخوام هم پسر ادم چند بار زنده س که نخواد همه حسارو تجربه کنه مگه(این حرفش یکم دو دلم کرد)

با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

باید ببینیشونباید بتونی تحملشون کنییعنی منظورم اینه که فرهنگشون خیلی با تو فرق نداشته باشهمثلا خودم ...

اره اینم درسته

من اصلا نمیدونم از نظر مذهبی بودن چجور خانواده ای ان

آره دوتا

خوبه ک تک پسر نیست شوهرت حداقل

عزیزم راستش تا الانم سوالای خیلی مناسبی نپرسیدی قد و تیپ و قیافه که معیار تصمیم گیری نیستبا کتاب خون ...

میدونم خب منکه بعد این سوالا نمیخوام باش ازدواج کنم😅

صرفا چیزایی رو پرسیدم بدونم ارزش اشنایی داره یا نه

دوس دارم اگه با کسی اشنا شدم ازدواج کنم نه هی کات کنم برم بعدی

برا همین رو اشنایی انقد گیر کردم

بستگی به زن داداشت هم داره اونم خوب بوده احترام دو طرفه بوده والا دوستم میگفت برا داداشم چایی میبرم ...

آره گفتم دیگه ،زن داداشم هم ما رو دوست داره ،باهامون خوبه ،احترام بینمون دوطرفست،حرفی هم  مثلا داشته باشه به داداشم میگه،اونم به مامانم میگه و سریع بر طرف میشه ،زن داداشم الحمدالله آدم خوبیه   

احساس میکنم چون همین یه دونه داداشو دارن انتظارشون ازش خیلی بالاس

ولی احترامت هم بالاست

تازه چون بزرگترن محبت هم میکنن 

اگه آدم درستیه دلیل خوبی نیست که به خاطر خواهراش ردش کنی

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.