2777
2789
عنوان

10 تا خواهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 6475 بازدید | 207 پست

ببین عزیزم من ازدواج کردم پس دنبال این نیستم که تو ازدواج نکنی چون چیزی به من نمیرسه، تو یکی از انتقالام برا آی وی اف یه دختره اومده بود، تعیین جنسیت کرده بود انتقال داشت، پسر میخواست، دو تا دختر داشتا ولی خانواده شوهرش بهش تیکه مینداختن اومده بود یواشکی داشت جنین پسر میزاشت، باید به این مساله توجه کنی ، 

من 5تا خواهرشوهر دارم همسرمم اخریه و تک پسرولی زندگیمون مستقل و جدا و بدون دخالته یعنی همسرم از اول ...

چ خوب

پس یعنی اگه رفتار پسره مشکل نداشته باشه میشه از ده تا خواهرشوهر چشم پوشی کرد

با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من کاملا به اخلاق وشخصیت خواهرا ومادرشون ربط داره اول آسنا شو یه مدت ببین رفتار خواهر ومادرش چطوره با او وهمسرت اکه بخان شوهرتو کنترل کنن وتوقع ونازو ادعاشون روسر شوهرت باشه کار سخته

تحمل ده تا خواهرشوهر راحت تر از تحمل یه عروسه. از خواهرشوهر دیو نسازید. با هم درست رفتار کنید و به ه ...

والا منکه تجربه ندارم

حتی مامانم اصلا خواهرشوهر نداره

همین تو نینی سایت دیدم بچها اذیت میشن

با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

دهه شصت هم این همه نبودن،این مال دهه سی باید باشه،من دهه شصت هستم خانواده ما عیالوارترین بود تو فامی ...

آره اینا متولد سی و چهل هستن.. من دهه شصتی هستم دو تا بچه ایم.. اگه کسی خیلی پر جمعیت بود 3 یا 4 تا بودن

زن عاقل شما بودی من باینکه همسرم واقعا ازنظر رفتار و برخورد عالی هستن اما برگردم ب گذشته هرگز انتخا ...

بخدا که بستگی به ادمش داره

منم یه خواهرشوهر دارم یه برادر شوهر

برادر سوهره که از خودم کوچیکتره هیچ😂

ولی همین یه خواهرشوهر اندازه پنج تا خواهر شوهذ مامانم حتیییی دوبرابرش تیکه و طعنه و کنایه داره😂جوری شده کخ من اصلااااا راضی نیستم باهاشون رفت و امد کنم منی که عاشق رفت وامد خانوادگیم اصلااا باهاشون خوش نمیگذره همش تو فکر غیبت و حسادت هستن 

به اخلاق خانوادگیدبستگی داره من تو محیطی بزرگ شدم که جمع میشدیم دور هم اهنگ بذار بزن و برقص و فلان

اینا همش نوحه و... 

واسه همبن من رفت وامدمو باهاشون کم کردم ماهی یبار نهابت دوبار میبینمشون 

شوهرم ولی اینجوری نیست شوهرم شبیه خودمه

خواهر من ۷تا داره همه هم تحصیل کرده دارای شغلهای عالی بچه هاشونم الان اکثرا پزشکی قبول شدن خیلی نوه نتیجه و...اینا هستن ولی همشون باهم عالی هستن یعنی من که ۳تا دارم خواهرم ۷تا میگم اونا بهترن به سطح خانواده ربط داره به کم و زیاد و شهری و روستایی و .. نیست

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدِِ وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم وَ اَهلِک عَدُوَّهُم وَ العَن اَعدائَهُم مِنَ الجِنِّ وَ الاِنسِ مِنَ الاَوَّلینَ وَ الاخِرین 

خب رفت و آمد کت باهاشون بشناسیشون گاهی یکی یه دونه خواهر داره همون یکی میشه بلای جون یکیم میبینی چندتا داره ولی باهم اوکی هستن 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
ما ۵ تا خواهریم یه داداش ،دور زن داداشم میگردیم ،مهمونی هم با این گرونی ها راستش زیاد نداریم ،احترا ...

بستگی به زن داداشت هم داره اونم خوب بوده احترام دو طرفه بوده والا دوستم میگفت برا داداشم چایی میبرم یا میشینم کنار داداشم زن داداشم بدش میاد یا بچه شونو بوس میکنم یا کادو میدم زن داداشه بدش میاد میگه شما ها میخواید بچه رو از من دور کنید .بعد همین خانم انتظار داره صبح تا شب یکی  بره از لچش مواظبت کنه که ایشون به کارهای شخصیش برسه یعنی همه جی یه طرفه باسه کسی حق نداره یه بوس از بچه اش لکنه ولی ایشون حق داره هر طور دوست داره از بقبه کار بکشه

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا