2777
2789
عنوان

گوش درد کودک😭

162 بازدید | 18 پست

با کوچکترین سرماخوردگی گوش درد میگیره دوساله انواع چرک خش کنا رو بهش دارم فایده نداره الان سینش خلط داره عفونت زده به گوشش خواب نداره درد داره مامانا تجربتون رو بگین 

دخترم کوچیک بود روغن زیتون میزدم بیرون گوشش و کمی داخل گوشش می‌مالیدم آروم می‌شد. ولی درمان قطعی رو نمیدونم باید ببری دکتر مشکل بررسی شه

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم من داخل گوش پسرم آب پیاز و روغن بنفشه میریزم حوله گرم میذارم روش

اگه دردش خیلی شدید باشه استامینوفن هم میدم

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

بهترین کار و میکنیاصلا وقتی گوش درگیر میشه نباید دکتر دیگه ای بردبعضی بچه ها گوش درد زیاد دارن نگران ...

ان شالله سلامتی چه نعمتیه امشب یک ساعت خوب نخوابیدم ان شالله همه بچه ها سلامت باشن

نه کرج نیستیم

دکتر فضل الهی فوق تخصص ایمونولوژی و آسم و آلرژی کودکانه، از شهرای مختلف زیاد میان پیشش

اگر ایشون نبود الآن بدن پسرم به انواع آنتی بیوتیک مقاوم شده بود،خدا خیرش بده،فوق العاده اس