2777
2789
عنوان

بچه اوردن با بی فکری

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 28 پست
شخصیت مزخرفی داری یه جوری رو مخی سعی کن توی جمع زیاد حرف نزنی وایب بدی میدی

اگر مادرت با فکر میبود اینده نگر ادم بیتربیت بی جنبه ای مثل تو رو بوجود نمیاورد دقیق منظورم امثال مادر توان که انقدر بی فکرن جامعه ففط پر میکنن الکی

من خودم دهه شصتی ام

کلی کتاب تربیت فرزند تو دوران مجردیم خوندم

چرا می گی بی فکر بچه میارن؟

شاید شما علاقه نداشته باشی به بچه دار شدن

چرا همه باید مثل شما فکر کنن؟

بچه ها امید آینده ان،سر زندگی جامعه ان

یه مادر وقتی بچه دار میشه جوونیش رو میذاره پای بچه

بزرگ کردن بچه کار خیلی خیلی سختیه،حتی نمی تونی فکر کنی که از زمانی که خدا بچه رو تو وجود مادر میذاره تا وقتی که بچه از آب و گل در میاد یه مادر چه استرس و بی خوابیایی رو تحمل می کنه

همینجور راحت می گی بی فکر بچه میارن؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=378107454]باشه فهمیدیم تو خیلی خوبی و   سطح فکریت از همه بالاتره😂😂 جدیدن بعضیا مثلن میخان بگن ...[/QUOT من همچنین قصدی نداشتم ولی تو فهم در این حد کاریش نمیشه کرد موفق باشی 

من خودم دهه شصتی امکلی کتاب تربیت فرزند تو دوران مجردیم خوندمچرا می گی بی فکر بچه میارن؟شاید شما علا ...

خب دم شما گرم که ادم با درک و با فکری هستید بچه خیلی خوبه زیادش خوبه فقط به شرط اینکه تفریح بچه به راه باشه اینده تحصیلیش اوکی باشه

اگر مادرت با فکر میبود اینده نگر ادم بیتربیت بی جنبه ای مثل تو رو بوجود نمیاورد دقیق منظورم امثال ما ...

احساس خودشاخ پنداری نکن.. ادب داشته باش به مادر من توهین نکن.. سرت به کار خودت باشه تو اندازه یک انگل هم عقل نداری و یه چیزی شنیدی و ناآگاهانه فقط داری قدقد میکنی .. آنقدر سطحت پایینه که نباید برات وقت میذاشتم جوابتو بدم.. بهرحال هر چی به ذهن پوکت میرسه ببان نکن از مغزت گاهی استفاده کن البته اگه داری

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  
والا فهم تو رو هم از نظرات مخالف و موافق تایپیکت میشه تشخیص داد 😂😂😂

اخه بدبخت عقده ای مادرت بلد نبوده تربیتت کنه انگل هایی مثل تو تو جامعه پر شده باشه ادم پر فهم تو باش اصلا😅

احساس خودشاخ پنداری نکن.. ادب داشته باش به مادر من توهین نکن.. سرت به کار خودت باشه تو اندازه یک انگ ...

اره از سطح شعورت معلومه مامانت چقدر زحمت کشیده تفلی کسایی که بچه هایی مثل تو میارن باعث شدن جامعه به گند کشیده بشه 

اخه بدبخت عقده ای مادرت بلد نبوده تربیتت کنه انگل هایی مثل تو تو جامعه پر شده باشه ادم پر فهم تو باش ...

هرچی گفتی خودتی 

به نینی یار گزارش دادم ان شالله قطع کاربری شدی 

تا یادبگیری دیگه توهین نکنی 

هرچی گفتی خودتی به نینی یار گزارش دادم ان شالله قطع کاربری شدی تا یادبگیری دیگه توهین نکنی

عقده ای باشه اصلا من قطع کاربری بشم چی تو زندگی تو تغییر میکنه اخه بدبخت برو زندگی کردن یاد بگیر 🤣🤣