2777
2789
عنوان

بچه اوردن با بی فکری

144 بازدید | 28 پست

امروز تو کلاس بحث بچه اوردن پیش اومد من گفتم دهه شصتی ها چون بی فکر بودن بچه اوردن ما دهه هشتادی با فکریم بچه نمیاریم در هر صورت مخالفت کردن همه من گفتم یک زن وشوهر ازدواج کردن طلاق گرفتن بچشون ول کردن کسی محل نداد یا گفتم یک نفر پنج تا بچه اورده خودش جمع نکرده همه رو انداخته رو دوش بچه ی اولش خوب این بی فکری بی شعوری نیست پس چیه همه گفتن که خیلی پر جمعیتن گفتم من اصلا منظورم یک چیز دیگه حالا حرف من اینکه دهه هشتادیا با فکر کردن دقیق به اینده میگن بچه باید کی بیاریم و میگن زود ولی دهه شصتی ها به هیچی فکر نمیکردن نه تربیت نه هیچی فقط میگفتن بچه بیاریم جمعیتمون زیاد شه این نظر منه نظر شما چیه بدون توهین نظرتون بگید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلشو توهین کردی بعد میخوای نظر با احترام برات بذارن!!! بنظر من خیلی سطحی فکر میکنی و منم منم داری...

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  

نمیشه که هیچکس بچه نیاره

پس آینده ی ایران چی میشه؟

۴۰ سال دیگه میشه یه کشور پیر 

به نظر من اگه وضع مالی متوسط رو به بالا باشه و صلاحیت بچه دار شدن رو داشته باشیم چرا که نه

و کسی که فقط قصد داره یه بچه بیاره،سعی کنه اصلا بچه دار نشه

چون ظلمه در حق اون بچه

دهه شصتیا خودشون بی فکر اومدن درواقع دهه شصتیان ک الان دارن فک میکنن چکار کنن

البته که الان فکر میکنن و در نوجونیشون فکر نمیکردن ولی ما دهه هشتادیا زود بزرگ شدیم

ولی حالا دهه شصتیا بچه دار شن چی از بقیه کم میشه؟

پس امید چی میشه؟

شاید ده سال دیگه شرایط ایران خوب شد،یا وضعیت مالی خانواده خوب شد،ولی زن دیگه تو سن باروری نبود و نتونست بچه دار شه

البته که الان فکر میکنن و در نوجونیشون فکر نمیکردن ولی ما دهه هشتادیا زود بزرگ شدیم

شخصیت مزخرفی داری یه جوری رو مخی سعی کن توی جمع زیاد حرف نزنی وایب بدی میدی

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  
نمیشه که هیچکس بچه نیارهپس آینده ی ایران چی میشه؟۴۰ سال دیگه میشه یه کشور پیر به نظر من اگه وضع مالی ...

نه نمیگم بچه نیارن میگم به اینده و ارامش بچه فکر کنن بعد بیارن