2777
2789
عنوان

لاغری

73 بازدید | 9 پست

۱۶ سالمه 

قد ۱۶۵

۶۶ کیلو 

اگه از الان تا آذر یعنی حدود ۹ ماه لب به شیرینی جات نزنم و برنج و نون خیلیییی کم بخورم چند کیلو میشم‌؟

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیخواد سخت بگیریکالری شماری کن ، چیزی رو حذف نکن کمتر کن

بجز شیرینی جات چیزی رو حذف نمی کنم 

شیرینی هم که همش ضرره همون بهتر که آدم نخوره 

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤

بستگی به بدنت داره که ماهانه چقدر وزن کم کنیمن ماه اول ۵.۴۰۰ کم کردم اما ماه سوم دو کیلو😁

ماه اول ۵ کیلو‌؟! با چه رژیمی؟

سلام عزیزم شما نسبت به قدت حداقل حداقل باید ۴۵ کیلوگرم یا ۵۵ یا ۶۰ باشی آره تو ۹ ماه اگر رعایت کنی لاغر میشی فقط باید باشگاه هم بری اب زیاد بخوری سبزیجات و میوه بخور من یکی از فامیلامون چاق بود رفت دکتر تغذیه هم بهش برنامه داد هم یه قرص لاغری که خیلی براش تاثیر داشت به نظرم تو هم یه دکتر تغذیه برو شیرینی و غذای های چرب زیاد نخور 

کاربری دست ۳ نفر است 

بجز شیرینی جات چیزی رو حذف نمی کنم شیرینی هم که همش ضرره همون بهتر که آدم نخوره

شاید دلت خواست یا هوس کردی

یه کوچولو عیبی نداره

اما آره اگه بتونی حذف کنی که خوبه

اما چیزای دیگه جایگزینش کن که مفید باشه مثل خرما و مویز و کشمش و اینا

🤸🏻‍♀️

ماه اول ۵ کیلو‌؟! با چه رژیمی؟

آره

کالری شماری با فستینگ ۵.۲

وزن ضربدر ۲۰

جوابش میشه کالری مجاز روزانه

اون فست ۵.۲

یعنی دو روز در هفته ۵۰۰ الی ۷۰۰ کالری بخوری

این دو روز هم باید بینش فاصله باشه مثلاً یک شنبه و چهارشنبه

یک روز در هفته هم چیت داشتم تا ۲۰۰۰ مجاز بودم

اگه فست ۵.۲ کلاً نمیخوای بگیری باید وزنی که ضربدر بیست کردی رو منهای دویست کنی 

🤸🏻‍♀️

سلام عزیزم شما نسبت به قدت حداقل حداقل باید ۴۵ کیلوگرم یا ۵۵ یا ۶۰ باشی آره تو ۹ ماه اگر رعایت کنی ل ...

بله کامل رعایت می کنم حالم داره بهم می خوره از چاقی 

حدودا تو ۹ ماه چند کیلو کم می شم؟

شاید دلت خواست یا هوس کردییه کوچولو عیبی ندارهاما آره اگه بتونی حذف کنی که خوبهاما چیزای دیگه جایگزی ...

نه هوس نمی کنم فقط می خوام امسال دیگه لاغر شمممممم 

چشم به جاش شیرینی های طبیعی می خورم