تا حالا اینجا ۱۰۰تادتاپیک زدن راجبش اما جوابی درست درمون نگرفته کسی! هست اینجا کسی ک چندساله بیمه عمره؟؟ راجبش بگه کامل و اینکه ایا کلاهبرداری و...نیست؟ مثلا هروقت پولتون رو خواستین دادن؟؟
زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞
من مدت زیادی تحقیق کردم و دست آخر خودم و همسرم رو بیمه کردم(اسمش رو نمی گم که سوء تفاهم ایجاد نشه).فقط یه سری نکات مهم رو بهتون میگم، نگاهتون به بیمه عمر نباید شبیه نگاه تون به بانک باشه.اگر دنبال این هستین که رو پولتون سود خوبی نصیبتون بشه همون بانک رو برای سرمایه گذاری انتخاب کنید بهتر هست. در مورد بحث پوشش ها کما بیش همه با یک مکانیزم عمل میکنن ولی انتخابشون به شرایط زندگی تون بستگی داره. به طور کلی پوشش ها شامل از کارافتادگی،حوادث،نقص عضو،بیماری های خاص و فوت هست اما بعضی از بیمه ها اگر ازشون بیمه عمر خریداری بشه رو بیمه های دیگر هم تخفیفات خوبی میدن مثل آتش سوزی منزل یا بیمه بدنه. اگر نگران تورم هستید و اینکه در سی سال آینده پول بیمه ارزشی نداشته باشه،به گزینه درصد افزایش سرمایه توجه کنید. هرچه سنتون کمتر باشه بهتر هست،چون مثلا پوشش مربوط به بیماری های خاص عملا از 60 سالگی به بعد برداشته میشه. متن تعهدات بیمه و تبصره هاش رو با دقت بخونید و هرجا سوالی داشتید خیلی صریح بپرسید.
گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست