2777
2789
عنوان

مجید رضوی به زودی به آبادان میاد🥺😂

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 77 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره🥺من از این شانسا ندارم🥺🥺

بابا مثبت فکر کن میری ان شا الله🥰

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

با شوشو بحثمون شد عصبی شد گوشیش شکوند 🥲😂 الان برا جبران میخام گوشی بگیرم براش 😂خیلی رو مخم متاسفا ...

اخی کم داداشمو اذیت کن گناه داره😂🥺

اره بگیر براش اگه میتونی

کوردم:) 🦄🦋 ی دختر مغرور جذابم😌🤭

انشالله 🥺

❤️❤️🥰🥰

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

با شوشو بحثمون شد عصبی شد گوشیش شکوند 🥲😂 الان برا جبران میخام گوشی بگیرم براش 😂خیلی رو مخم متاسفا ...

چیکارش کردی بنده خدارو؟🥲😂

اخی کم داداشمو اذیت کن گناه داره😂🥺اره بگیر براش اگه میتونی

داداشت اذیتم می‌کنه 🥺😂 منم میرم رو مخش 

خاستم یکی از طلام بفروشم همه میگن این کار نکن قسطی بگیر

(العمر لو ینعاد اریدک💍🫀M). (۱۴۰۳٫۰۸٫۲۷)