2821
2789
عنوان

کلیه سمت چپ

623 بازدید | 26 پست

سلام درد دارم‌حالم‌خوب نیست..یکماهه ک دردمیکنه ولی دردش طوری نبود ک اذیت کنه الان دردش خیلی زیادشدع طوری ک چن شبه خاب ندارم امروزم تب کردم...دکتراورولوژی بایدبرم براکلیع؟؟!

خدایاخودت شاهد همه اتفاقا بودی و همه چی و سپردم ب خودت🤍

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کلیه درد خیلی بد عین درد زایمان دو برابر بیشتره🥲

چرا زود تر نرفتی دکتر برات مهم نبود کلیه ات؟😢

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

منم سنگ شکن شدم درد وحشتناکی داره 

سنگ برای من کلیه ام درد میگرفت و کمی هم زیر شکمم برای عفونت سوزش ادرار و احتباس ادراری و درد مجرای ادرار کمی هم کلیه درد و زیر شکمم درد میگیره همین هفته پیش سرم و آمپول زدم تب هم میکنم 

منم دقیقا عین تو بودم رفتم سونو گفت کلیه سمت راست کیسه جمع کننده ادرار یه کم گرفتگی داره دارو داد ۱م ...

ازمن چپه..چ دکتری رفتی هم سونودادی هم ازمایش؟

کلیه درد خیلی بد عین درد زایمان دو برابر بیشتره🥲چرا زود تر نرفتی دکتر برات مهم نبود کلیه ات؟😢

گلم دردش کم بود میگفتم خوب میشه زیاد ب روی خودم نمیاوردم الان چن شبه نابودم کرده دردش

منم سنگ شکن شدم درد وحشتناکی داره سنگ برای من کلیه ام درد میگرفت و کمی هم زیر شکمم برای عفونت سوزش ا ...

ای وای خدایا اگ سنگ باشع منک دق میکنم خیلی کم طاقتم..شب ازدردش خاب ندارم

علائم سنگ وشن کلیه وعفونت شبیه هم هستش،منم این علائم داشتم یشب از درد کلیه وتب رفتم بیمارستان آزمایش دادم گفت کلیه شما شن داره قطره سنکل خوردم خوب شدم.

آرزوهایم راکنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است بادلم کناربیاید💙💙💙💙

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز