2777
2789
عنوان

کلیه سمت چپ

| مشاهده متن کامل بحث + 732 بازدید | 26 پست
گلم دردش کم بود میگفتم خوب میشه زیاد ب روی خودم نمیاوردم الان چن شبه نابودم کرده دردش

فردا برو دکتر باشه🥲

انشاءالله که زود خوب بشی 🤲

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

دکتر مجاری ادار و کلیه رفتم ازمایش دادم عفونت و سنگ نبود

منم بایدبرم فک‌میکردم خوب میشم امانشدم الان دردش شدیدشده نابودم کرده

خدایاخودت شاهد همه اتفاقا بودی و همه چی و سپردم ب خودت🤍
علائم سنگ وشن کلیه وعفونت شبیه هم هستش،منم این علائم داشتم یشب از درد کلیه وتب رفتم بیمارستان آزمایش ...

قطره سنکل ازکجاتهیع کردی 

فردا برو دکتر باشه🥲انشاءالله که زود خوب بشی 🤲

فدات ان شاءالله اره فردامیرم نگرانیم بچع هامن شوهرمم خیلی بیخیاله میگ خوبرودکتر 

فدات ان شاءالله اره فردامیرم نگرانیم بچع هامن شوهرمم خیلی بیخیاله میگ خوبرودکتر

تنها نگرانیه من خودتی 🥺

بیشتر مراقب خودت باش😊

الهی که همیشه تنت سالم و سلامت باشه ،الهی که به هیچ کدوم از بنده های خدا محتاج نشی🤲❤🌱⚘

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

تنها نگرانیه من خودتی 🥺بیشتر مراقب خودت باش😊الهی که همیشه تنت سالم و سلامت باشه ،الهی که به هیچ کد ...

فداتشم..ممنونم ازدعای زیباوقشنگت..الهی ک انرژی دعای مثبتت هزاربرابربرگرده ب زندگیت قشنگم...

فداتشم..ممنونم ازدعای زیباوقشنگت..الهی ک انرژی دعای مثبتت هزاربرابربرگرده ب زندگیت قشنگم...

خدا نکنه گلم 

ممنونم ازت مهربون🥰