2777
2789
عنوان

یه جمله بگو که فقط دهه خودت بفهمه 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 46107 بازدید | 1706 پست
منم دزدی کردم توبچگی ...مالتومیفهمم انگارقتل کردی😂😂😂من یه دفترچه دزدیم ازدخترعمه م ....انقدازعمم ...

وای من شاه دزد بودم بچگیم .ی پیاله از این پلاستیکیا داشتم گداشته بودم زیر رختخوابا حالا فک کن زیر چهل تا پتو  تشک.بعد خواهرام ک میومدن یا زنداداشم بچهاشون ک کوچیک بود بیسکویت مادر میوردن برا بچه‌شون من یواشکی برمی‌داشتم یدونه می‌بردم داخل اون پیاله زیر رختخواب قائم میکردم بعد ک میرفتن .من میرفتم مثل شاه اون بیسکویتارو میخوردم. ههههه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد حسرت کشیدم برام نگرفتن...چقد کلاس داشتن😂😂😂😂😂😂

من خودم داشتم ولی برای دخترم نخریدم گفتم به درد نمیخوره امسال پسرم خواست براش خریدم دخترم همش تکرار میکنه میکه برای پسرت خریدی به من نخریدی با اینکه اصلا استفاده نمیکنن 

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 
فکر کنم توی فیلم اوشین بود که همش برنج و ترب میخوردن ،منم بچه بودم ترب خرد می کردم تو برنجم به زور م ...

ب زورم میخوردی ...ترکیدم ازحرفت😂😂😂😂😂

مهم تروباارزش ترازخودم تواین دنیاچیزی هس!

فکر کنم توی فیلم اوشین بود که همش برنج و ترب میخوردن ،منم بچه بودم ترب خرد می کردم تو برنجم به زور م ...

الهی بمیرم ...چقدخندیدم بهت

برنج وترب.....

به جوراب سفید گیر میدادن ؟

مدرسه ما که به بند کتونی هم گیر میداد ،بند کتونی سفید نبودا ،ولی میگفتن باید روش واکس بزنید !

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

یه خاطره بگم خواهر من متولد 60 دوران ابتدایی یا اول راهنمایی که بوده معلمش به اصرار زیاد ناهار دعوت ...

الهیییی 😂😍

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

الهی بمیرم ...چقدخندیدم بهتبرنج وترب.....

حالا اونا فکر کنم ترب سفید میخوردن به نظرم خوشمزه تر بود  ،من بیچاره ترب قرمز های توی سبزی رو خرد می کردم ،میخوردم

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

مدرسه ما که به بند کتونی هم گیر میداد ،بند کتونی سفید نبودا ،ولی میگفتن باید روش واکس بزنید !

😐😑چقد سختگیر

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

یه مدل نون گرد بود هایدی میخورد آرزوم بود از اون نون بچشم ببینم مزش چطوریه🤦هنوزم یادم میاد دلم آب م ...

😂😂😂😂😂😂منم دنبال نوشمک ابی هستم

😂😂😂😂😂😂منم دنبال نوشمک ابی هستم

نوشمکم نوشمکای قدیم الان بی مزن 😑

وای من شاه دزد بودم بچگیم .ی پیاله از این پلاستیکیا داشتم گداشته بودم زیر رختخوابا حالا فک کن زیر چه ...

مثل شاه 😂😂😂😂😂😂

یادمه دوم ابتدایی بودم پا کن عطری رنگی مد بود.....من فقط ی پاک داشتم سفید بود چرک شده بود

دوستم همش پاک کن عطری رنگی میاورد.....من۷تا۸تا توچند روز ازش دزدم....مامانش اومد مدرسه اعتراض کرد.....دیگه هم برا بچه ش پا ک کن عطری نگرفت فقط یه پاک کن ساده داشت