2777
2789
عنوان

یه جمله بگو که فقط دهه خودت بفهمه 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 46107 بازدید | 1706 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عاشق سال های دور از خانه و آهنگش بودم ،فکر کنم اون سالی هم که اولین بار پخش شد زمستون بود

😍😍

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

وای یادتهههه؟اون کشوهایی که کنارش داشت میتونستی پاک کن بذاری وای اصن دکمه هاشو یه جوری با غرور فشار ...

چقد حسرت کشیدم برام نگرفتن...چقد کلاس داشتن😂😂😂😂😂😂

مهم تروباارزش ترازخودم تواین دنیاچیزی هس!

از سر زمین شمالی رو یادتونه ،آهنگش خیلی قشنگ بود ،فک کنم زمستون میزاشتن

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

ببین تازه ما بچه روستا بودیم جمعیت زیاد .بعد بچه داداشم بامن همسن بود کلی اسباب بازی عروسک چقدر لباس ...

منم دزدی کردم توبچگی ...مالتومیفهمم انگارقتل کردی😂😂😂من یه دفترچه دزدیم ازدخترعمه م ....انقدازعمم میترسیدم حدنداشت همش درگیرقایم کردن دفترچه بودم😂😂😂

یه خاطره بگم خواهر من متولد 60 دوران ابتدایی یا اول راهنمایی که بوده معلمش به اصرار زیاد ناهار دعوت میکنه میگه مامانم دعوت کرده گفته حتما باید بیاید  مامانم میگفت نشسته بودم دیدم یکی در زد خواهرم با معلمشون اومدن ناهار بیچاره میگه هول شدم نتونستم چیزی بگم اون روز غذای درست وحسابی هم نداشته میگه سریع رفتم دوتا رون مرغ خریدم اوردم  ناهار پختم معلم بیچاره هم ناهارش خورد رفت بعدش یه کتک حسابی خواهرم خورده بود 

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 

فکر کنم توی فیلم اوشین بود که همش برنج و ترب میخوردن ،منم بچه بودم ترب خرد می کردم تو برنجم به زور می خوردم 

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

دلت بسوزه من داشتم ازشون🤦🤦🤦🤣🤣🤣

والا هم کلاسی م داشت انقدپزمیداد ک من هیچی ازدرسها نمیفهمیدم فقط یه حامدادی تومغزم بود...تودیگه پزنده😂😂😂😂😂😂😂😂

فکر کنم توی فیلم اوشین بود که همش برنج و ترب میخوردن ،منم بچه بودم ترب خرد می کردم تو برنجم به زور م ...

یه مدل نون گرد بود هایدی میخورد 

آرزوم بود از اون نون بچشم ببینم مزش چطوریه🤦

هنوزم یادم میاد دلم آب میوفته و تو نون فروشی ها چشمم دنبال نون گرد تپله🤦🤣