2777
2789
عنوان

یه جمله بگو که فقط دهه خودت بفهمه 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 46107 بازدید | 1706 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واییی جامدادییی 😍یه مدل بود از این آهن ربا دارها دکمه داشت می‌زدی تراش میومد بیرون مثلا مال هر کی د ...

وای یادتهههه؟

اون کشوهایی که کنارش داشت میتونستی پاک کن بذاری وای 

اصن دکمه هاشو یه جوری با غرور فشار میدادم انگار سوئیچ بی ام وه یا بنزه🤣🤣

کاربری دست دو نفره دوستان❤️

به امید یه هوای تازه تر گفتیم از رفتن و موندیم از سفر میخواستیم مثل پرنده ها باشیم آسمون و حس کنیم و ...

چقدر این سریال دوست داشتم🤩

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

عزیزمیییی که😍

😍❤️❤️

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

من با مامانم رفتم مغازه برای من خرید بعد گفت قایم ک ک آبجی کوچیکت نبینه منم تو کمد قایم کردم چند روز ...

😂😂😂😂😂

بخدا تمامش رو با پوست و استخوان درک کردم . 

اینهمه اسباب بازیهای مختلف نبود. با گریه و التماس یه عروسک خریدن برام. اونم از یه مسیر دور چون مغازه اسباب بازی کم بود. 

بعد اون عروسک همیشه تو کاور بالای طاقچه بود. انگار دکور خونه بود .

جالبه خودمونم راضی بودیم. هر روز میرفتم به عروسک نگاه میکردم و تو دلم میگفتم مال منه .

آخرشم تو اسباب کشی مادرم داد به دختر همسایه 😭😭😭

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .