2777
2789
عنوان

یه جمله بگو که فقط دهه خودت بفهمه 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 46107 بازدید | 1706 پست
یخچال 😂😂😂😂وای عالی بود من خیلی ترسو بودم یه دفعه سرویسم گفت کفشاتو بپوش من دم درم از ترس اینکه م ...

اول ابتدایی روز دوم مدرسه مامانم گفت همین جا تو حیاط وایسا بیام دنبالت 

ظهر شد بعد مدرسه سرمو انداختم پایین گفتم بزرگ شدم دیگه 😂 خودم اومدم خونه 

هیچی بقیه شو نگم 😂😂

من رنگهای مختلفش رو داشتم خدابیامرز مادربزرگم وقتی پاره میشدن با نخ رنگی میدوخت که به زیباییش افزوده ...

من با مامانم رفتم مغازه برای من خرید بعد گفت قایم ک ک آبجی کوچیکت نبینه منم تو کمد قایم کردم چند روز ک آبا از آسیاب بیفته بعد بیارم رو کار دمپایو.بعد هر روز میرفتم یواشکی نگرش میکردم اون دمپاییو 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خالی نبند!!! جیگرطلا!!! عروس ننم میشی!!! رفتم دفتربه خاطر جوراب سفیدشلوار لی پوشیدم انتظامات مدرسه ب ...

به جوراب سفید گیر میدادن ؟

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

من رنگهای مختلفش رو داشتم خدابیامرز مادربزرگم وقتی پاره میشدن با نخ رنگی میدوخت که به زیباییش افزوده ...

خدا رحمتشون کنه 🤍

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

بید بید من کار کار بیده

کار بید من کار کار بیده😁

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷