2777
2789
عنوان

یه جمله بگو که فقط دهه خودت بفهمه 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 46107 بازدید | 1706 پست
هعی دختر دقیقاانگار نه انگار که اون موقعم گریه کردیم و ناراحتیارو گذروندیمولی من همه امیدم این بود ی ...

دور از جونننن

میدونی

هممون به این مرحله ی خداروشکر گذشت می‌رسیم 

ولی زخمش میمونه رو تنمون 

البته به سریاش جدی آدمو قوی تر میکنه 

ادم میگه من که اینو از سر گذروندم بقیه که چیزی نیست 

کاربری دست دو نفره دوستان❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

و دختر همسایه مون که عکس ۳×۴ که میبرده واسه پرونده مدرسه بده یکیشو تو راه میده به یه پسره . اونم به ...

ای خدا چیا که نکشیدم از دست این‌قدیمی ها 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

خالی نبند!!! 

جیگرطلا!!! 

عروس ننم میشی!!! 

رفتم دفتربه خاطر جوراب سفید

شلوار لی پوشیدم انتظامات مدرسه بهم گیر داد!!! 

منم اون لولیتا عروس حجله بسته/که شده حالا عروسک شکسته!!! 

اره همون که کاج همسایه انداختش و اومدن کاجه رو قطع کردن الان اون کاجه مهربون شده و کاجی که داره میوف ...

جدی ندیدمش اونجا نامهربون بود درسهامونم خشن بودن تصمیم کبری و ریز علی خواجوی و باز باران باترانه با گهرهای فراوان میخورد بربام خانه کودکی ده ساله بودم توی جنگلهای گیلان مست و چابک نرم و نازک میپریدم همچو آهو بر لب جو ...الان هنوز اینارو یادمه...

کاربر آقام..خدایا میشه تو برا عزیزام درست کنی.....

جا مدادی باربی توت فرنگی ها اون دختر توت فرنگی

آررررره👍🥺

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

یه پسر موفرفری بود بهم می خندید چون خیلی لوس بودم اذیتم میکرد یادش بخیر 😂 گریه می کردم مسخرم میکرد

وای خدااا

من یادمه یکی از دخترا رو مسخره میکردن بقیه من شده بودم وکیل مدافع این 

آخرشم اون رفت یه کاری کرد من با دوستام قهر کنم 

زمونه از مهدکودک بی رحم بود به خدا 😂

کاربری دست دو نفره دوستان❤️

و دختر همسایه مون که عکس ۳×۴ که میبرده واسه پرونده مدرسه بده یکیشو تو راه میده به یه پسره . اونم به ...

یادته یه زمانی اگه یه دختر کوله پشتی مینداخت میگفتن این دختر فراریه؟

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

من پسر شجاعشو داشتم آبی رنگ یادش بخر

من رنگهای مختلفش رو داشتم 

خدابیامرز مادربزرگم وقتی پاره میشدن با نخ رنگی میدوخت که به زیباییش افزوده میشد 😂😂😂

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
وای خدااامن یادمه یکی از دخترا رو مسخره میکردن بقیه من شده بودم وکیل مدافع این آخرشم اون رفت یه کاری ...

من انقدر لوس و یخچال بودم مسخرم میکردن

دنبال مامانم گریه می کردم 😂 

جدی ندیدمش اونجا نامهربون بود درسهامونم خشن بودن تصمیم کبری و ریز علی خواجوی و باز باران باترانه با ...

اره دقیقا 

درسهامونم مثل کارتونامون بود🤦

من دخترم کلاس پنجمه 

دیدم دو کاج کلا داستانش عوض شده و راجع به دوستی و کمک کردن به دوست شده