2777
2789
عنوان

یه جمله بگو که فقط دهه خودت بفهمه 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 46107 بازدید | 1706 پست
پیچ اسکن جنس پارچه است‌ اپل ..‌ابرهای بزرگ بود که روی شونه هامون بود. به مانتو دوخته می‌شد.

یه عکس دارم کپی همین البته تو آلبوم خونه مادرم 

حالا منم قدم متوسطه .. با این اپل ها انگار یکی زده تو سرم رفتم داخل 😂😂😂

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
وای 12 پرنسس یادته من رو فرش خونمون تصور می‌کردم مثل اوناسوای الهییی 🤣😭من یادمه تو مهدکودک یه پسره ...

آرههه ۱۲ پرنسس

وایییی😂😂😂😂😂😂

آره پسره خیلی باحال بود جالب اینجاست اون موقع خیلی عاقل بودم میگفتم ما بچه ایم نباید درباره ازدواج حرف بزنیم😂😂😂😂

وای الهییی بچهه فقط تهش که گفته دیگه خوشم نمیاد ازت😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

تو خراب کردی همه چیو خودتتتت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای سوپرمارکت محله مون فقط قزمز ونارنجی داشت....یکبار دست یکی نوشمک ابی دیدم ...تامدتها دنبال نوشمک ...

ماام همینطور تازه قرمزم کمیاب بود 

یه بار چن سال پیش خریدم دیدم حتی نوشمکا ام مثل قدیم نیست 

الان به جاش یخمک میارن 

هعی

کاربری دست دو نفره دوستان❤️

وااای انقدی که من این شهرو میشناسم شهر خودمو نمیشناسم 😑😂🥲

وای خدا موقع که پلیس ها میفتادن دنبالم قشنگ مثل یه خلافکار راس راسی استرسی میشدم😂

خدایا ان شاءالله مصلحتتو با حاجتم یکی کنی...

ارههه انقدرم ذوق میکردممم براشوووونیا فیلم کره ای اومده بودچادر رنگی مامانمو میبستم دور کمرم بشه دام ...

این کره ای بازیو چقدددد بازی میکردم ، چادر مامانمو میبستم دور کمرم وقتی میشستم پف میکرد کیف میکردم 😍😂

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

الهیانگار یهو غمشو حس کردم...چه روزایی بودکاش امشب که خوابیدم فردا تو یکی از همون روزا بیدار شم😂

خودمم گریم گرفته 😭

کل بچگیمون تو حیاط مادربزرگم گذشت 

با شلنگ همو خیس میکردیم و سردسته همه من بودم🤪

پنجشنبه ها جمع می‌شدیم تو حیاط مادربزرگم اش میپخت و دور هم میخوردیم 

جالبه الآنم با بقیه پسرداییام و ... حرف میزنم هممون خواب دورهمیامون رو تو همون خونه میبینیم و با اینکه الان ۲۰ ساله جابه‌جا شده مادربزرگم خونه جدید رو به رسمیت نشناختیم 

کاش تو‌ همون کودکی میموندیم هیچوقت بزرگ نمیشدیم الان همه شدن حسودهای پلاستیکی هر کی فکر خودش فکرر خو ...

صفای اون قدیم چیز دیگه بود و دیگه هیچوقت پیدا نمیشه چندتا بچه باهم بازی میکردیم الان ک هیچکس خونه کسی دیگه نمیره ک بچها حتی بازی کنن‌...

کاربر آقام..خدایا میشه تو برا عزیزام درست کنی.....

پیم بده به دوس پسرم ببین بت نخ میده یا نه 

نخ داد باهاش کات میکنم 

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده!  🔴قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن!  🔴عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه!  🔴باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد کمک آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!🔴               من از نسل آریایی ام👸👸  از نسل نادر ، شاه خراسان🌱    از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑  🦁    گفت چادرت را سرت کن که ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

یا خدا اینا چیه 😂😂😂😂

نخند بالاتر گفتم منم از اینا داشتم 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
اره با اینکه میشناختن باز دختر دادن بهش . البته میگم اون ادم بدی نبود. ولی دخترشون که عکس داده بود ر ...

پس خانوادش اون دختر طفلیو به کشت‌ن دادن 🥲💔

واقعا که چطور دلشون اومده ..

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

یههههه برنامه ببینیممممم

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

کاش تو‌ همون کودکی میموندیم هیچوقت بزرگ نمیشدیم الان همه شدن حسودهای پلاستیکی هر کی فکر خودش فکرر خو ...

💔🥲

دقیقاااا