2777
2789
عنوان

مهد کودک

143 بازدید | 18 پست

سلام من پسرم ۵ سالشه که مهد میبردمش‌ تا قبل عید که دوماه میرفت مربی ها میگفتن خوبه حرف گوش میده و میشینه‌ کار را رو هم انجام میده فقط مشکلش این بود که از تایم ۳ یا ۴ ساعت تا ۲ و ساعت و نیم بیشتر نمیموند‌ میگفت زنگ بزنید مامانم بیاد الان خب مدیر مهد شنبه بهم پیام داد که کار اداری برام پیش آمده و بچه‌هایی که کوچیکترن‌ مثل پسر شما نیان تا خودم بیام چون مربی ها دونفرن‌ نمیتونن‌ اونایی که کوچیکتر‌ هستن رو خوب بگیرن الان من که نگاه کردم توی گروه عکس بچه‌های کوچیک‌ رو گذاشته بود که اومده بودن خودشم فعلا نرفته دنبال کارش که می‌گفت هنوز اینجاس

بعد من زنگ زدم بهش جواب نمیداد فقط یه پیام برام فرستاد که کسالت‌ دارم الان نمیتونم جواب بدم و اینا منم زنگ زدم مربی مهد که گفت آره کسالت داره و مشکل شخصی خانوادگی داره نمیتونم‌ بهت بگم بقران قسم و اینا که فقط پسر تو نیس پند نفر ديگه هم هستن بهشون گفتم نیام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم زنگ زدم به مادر یکی از بچه‌ها که گفته نیان اونم گفت آره به منم گفته نیارش فعلا ولی من پیش خودم فک میکنم میخواد فقط پسر منو نگیره آخه مهد دیگه‌ای هم نمیتونم ببرمش شیطونه یکم وگرنه اینطور گرفتار نبودم از صبح تا الان دارم گریه میکنم حالم خیلی بده😭😭

عزیزم ببخشید به سوال پسر منم هم سن پسر شماست. چقدر شهریه می دید ما از مهر تا اسفند حدود یک و نیم می دادیم. الان میگن آموزش و پرورش شهریه جدید اعلام کرده حدود ۳ تومن شما باید ما به التفاوت از مهرماه بدید یعنی ماهی یک ونیم دیگه از مهر گذشته بدیم؟ حدود ۹ تومن. چنین مساله ای صحت داره؟

تاریخ اولین سالروز تولد پسرمه. میشه برا سلامتیش صلوات بفرستید. ممنونم
دختر من ۵ سالشه میدونی بچه ها عاااااشق بازین مخصوصا تو این سن احتمالا مهدش براش جذاب نیس ک میگ زنگ ب ...

نمیتونم چون یکم شیطونه میگم جایی دیگه شاید نگیرش

احساس میکنم پسر شما سر کلاس نسبت به بقیه بچه ها شیطون تر بوده که گفتن تاوقتی مدیر نیست نیاد و اون بچه های کوچک آرومتر بودن یا ماماناشون شاغل بودن

فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رسیدن به خواسته ام... 

احساس میکنم پسر شما سر کلاس زیاد اذیت میکرده که گفتن تاوقتی مدیر نیست نیاد و اون بچه های کوچک آرومتر ...

اذیت می‌کرد که بهم‌ میگفتن ولی اینا گفتن که خوبه میشینه‌ سرکلاس حرف گوش میده فقط تا دوساعت و نیم میمونه اره اونا مادراشون‌ شاغل هستن

منم زنگ زدم به مادر یکی از بچه‌ها که گفته نیان اونم گفت آره به منم گفته نیارش فعلا ولی من پیش خودم ف ...

نه خوب شاید راستشو میگن کسالت دارن حوصله بچه هایی که نگهداری بیشتری میخوان رو ندارن. اگر مشکل از بچه شما بود به مادر همکلاسیش هم نمیگفتن بچه نیاد. البته نباید اینطور باشه چون مسئولیت قبول کردن و قرارداد نوشتن.

تاریخ اولین سالروز تولد پسرمه. میشه برا سلامتیش صلوات بفرستید. ممنونم
نه خوب شاید راستشو میگن کسالت دارن حوصله بچه هایی که نگهداری بیشتری میخوان رو ندارن. اگر مشکل از بچه ...

اخه خودش میگه بدتر از بچه تو داشتیم چرا نخوایم نگیریم دیگه نمیدونم چشونه🥲🤦🏻‍♀️

چکار کنم بنظرتون‌ مهد دیگه ببرمش ببینم چطوره؟

آخه تا پایان مهد و پیش دبستانی هم چیزی نمونده‌ واسه دوهفته ببرمش فقط تا ۱۶ یا ۱۷ اردیبهشت هستن نمیدونم چکار کنم