2777
2789
عنوان

مردی هست که

| مشاهده متن کامل بحث + 967 بازدید | 69 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا؟چجور پسرایی اند؟برای من خیلی مهمه تو جلسه خواستگاری بدونم اهل دیدن فیلم های ناجور و عمل بد نبا ...

همه مردا و پسرا فیلمهای نجور در طول زندگیشون دیدن همه

عجیبه که یک ایرانی نه تنها از هویت و تاریخچه کشورش اطلاعات درست و صحیحی نداشته باشه.... بلکه ازش متنفر هم باشه!!! متاسفانه منبع اطلاعاتی بعضی افراد امثال رضا مرادی غیاث آبادی، ناصربناکننده یا همون پورپیرار و هرودوت هست دقیقا آدمهای معلوم الحال که دیگه دستهاشون و دروغ پردازیهاشون رو شده، ما تنها مردمانی هستیم تو دنیا که ازتمدن کشور خودمون بیزاریم و سعی در کوچک شمردن و تحقیر اون داریم، تلاش هم میکنیم که نویسندگانی که با دروغ و غرض ورزی در مورد تاریخ پرشکوه ایران نوشتن رو ملاک و منبع اطلاعاتمون قرار بدیم و از خوندن یه مشت اراجیف و دروغ لذت هم میبریم، پیشنهاد چند کتاب معتبر:شناخت کوروش، جهانگشای ایرانی اثر ریچارد فرای☆کوروش کبیر نوشته صادق رضازاده شفق انتشارات معین☆امپراتوری کوروش کبیر همت موسی نثری همدانی انتشارات کتاب پارسه☆کوروش کبیر نوشته رضا شعبانی نشرپارمیس☆کوروش خورشید ایران زمین نوشته گی راشه با ترجمه محمد مجلسی که دنیای نو منتشر کرده☆کورش بزرگ اثر ژرار ایسرائل ناشر ققنوس☆کورش کبیر اثر هارولد لمب ناشر معین☆کتاب عذر تقصیر به پیشگاه حضرت ذوالقرنین (کوروش کبیر)☆فاروق صفی زاده انشارات ایران حام

چه خوببه نظرتون چطور میشه تشخیص داد؟من خودم مذهبی ام نمیدونم اگر واقعا طرفم مذهبی و با اعتقاد باشه ...

کم. کم طی جلسات متوجه می‌شید جلسات رو طولانی کنید و در نهایت به خدا توکل کن بگو سپردم به خودت

افراد با ایمان چون چیزی که گفتی از گناهان کبیره ست و هرگز فرد باایمان اینکارو انجام نمیده، با معاشرت ...

صیغه میکنن البته

عجیبه که یک ایرانی نه تنها از هویت و تاریخچه کشورش اطلاعات درست و صحیحی نداشته باشه.... بلکه ازش متنفر هم باشه!!! متاسفانه منبع اطلاعاتی بعضی افراد امثال رضا مرادی غیاث آبادی، ناصربناکننده یا همون پورپیرار و هرودوت هست دقیقا آدمهای معلوم الحال که دیگه دستهاشون و دروغ پردازیهاشون رو شده، ما تنها مردمانی هستیم تو دنیا که ازتمدن کشور خودمون بیزاریم و سعی در کوچک شمردن و تحقیر اون داریم، تلاش هم میکنیم که نویسندگانی که با دروغ و غرض ورزی در مورد تاریخ پرشکوه ایران نوشتن رو ملاک و منبع اطلاعاتمون قرار بدیم و از خوندن یه مشت اراجیف و دروغ لذت هم میبریم، پیشنهاد چند کتاب معتبر:شناخت کوروش، جهانگشای ایرانی اثر ریچارد فرای☆کوروش کبیر نوشته صادق رضازاده شفق انتشارات معین☆امپراتوری کوروش کبیر همت موسی نثری همدانی انتشارات کتاب پارسه☆کوروش کبیر نوشته رضا شعبانی نشرپارمیس☆کوروش خورشید ایران زمین نوشته گی راشه با ترجمه محمد مجلسی که دنیای نو منتشر کرده☆کورش بزرگ اثر ژرار ایسرائل ناشر ققنوس☆کورش کبیر اثر هارولد لمب ناشر معین☆کتاب عذر تقصیر به پیشگاه حضرت ذوالقرنین (کوروش کبیر)☆فاروق صفی زاده انشارات ایران حام

واقعا بعنوان پسر میگم کم پیدا میشه. البته خب جدا کنترل نیروی جنسی سخت اونم تو دوران بلوغ که اوج تولید تستسترون هست. البته خب بنظرم دیدن اونجور فیلمی کاملا چندش آوره. البته خب خود . آر باعث مشکلات بعد ازدواج هم میشه.

دلا خو کن به تنهایی که از تن ها بلاخیزد 

همسر من تو ۳۰ سالگی با من نامزد کرد و با اطمینان میگم هرگز همچین کاری تو زندگیش نکره، زنان پاک قطعا ...

واقعا؟چه خوب چه خوشحال شدم🥺🥺 

از کجا انقدر مطمئنید؟

من همیشه خودم رو حفظ کردم و برام مهمه پاک نصیبم بشه ولی خیلی جاها میبینیم طرف با اینکه پاک بوده مثل خودش نیومده 

غیرممکن و محاله

چه خوببه نظرتون چطور میشه تشخیص داد؟من خودم مذهبی ام نمیدونم اگر واقعا طرفم مذهبی و با اعتقاد باشه ...

ببین ربطی به مذهبی بودن یا نبودن نداره،بعضی ها کلا از ابتدا اینطوری یعنی انجام ندادن که بخوان براشون عادت شده باشه،و واقعا هم نمیشه فهمید طرف تا حالا این کار رو کرد یا نه 

اندکی صبر سحر نزدیک است...🌱 پایین حضور ما در اینجا برای همیشه...

هر کسی ممکنه از سر کنجکاوی حتی واسه یکبار اینکارو کرده باشه ولی خب کسانی هم هستند که هرگز سمتش نرفتند 

ولی کیه که کلا گناه نکرده باشه 

خودت تو عمرت دروغ نگفتی ؟ غیبت نکردی ؟ 

اینا هم گتاه کبیره اس 

سعی کن کسی رو انتخاب کنی از نظر اعتقادی و خانوادگی به خودت شبیه باشه 

تلاشت رو بکن درست انتخاب کنی و بقیه اشو دیگه توکل کن به خدا 

🌷اللهم عجّل لولیک الفرج 🌷

هر کسی ممکنه از سر کنجکاوی حتی واسه یکبار اینکارو کرده باشه ولی خب کسانی هم هستند که هرگز سمتش نرفتن ...

‌بله تصمیم دارم گذشتش هرچی بوده کنکاش نکنم 

و بعد ازدواج هردو در جهت حفظ دین و انجام وظایف الهی عمل کنیم 

اینکه توبه کرده باشه خوبه

مشکل اینه که خیلیا توبه نمیکنن و تو متاهلی هم ادامه میدن

واقعا؟چه خوب چه خوشحال شدم🥺🥺 از کجا انقدر مطمئنید؟من همیشه خودم رو حفظ کردم و برام مهمه پاک نصیبم ...

چون به شناخت رسیدم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)