زگیل تناسلی
سلام به همگی امیدوارم سالم و سلامت باشید
داستان از اینجا شروع شد که من طی یک رابطه جنسی دچار زگیل تناسلی شدم چون بعد از مدتی خود اون دختر به من گفت که داره و بعد اینکه خودش درمان شده بود به منم گفت که چیکار کنم.
اول که کرایو و لیزر کردن جز هزینه الکی و حذف ظاهری و بعد از مدتی دوباره ظاهر شدن زگیل ها هیچ نتیجه ای به شما نمیده.
این ویروس باید از درون بدن و به صورت داخلی توسط سیستم ایمنی پاک بشه.
من بار اول با این نسخه رفعش کردم ولی چون بی احتیاطی کردم و سیگار و قلیون زیاد کشیدم دوباره برگشت که دوباره هم با همین نسخه رفعش کردم.
در کل شما بعد از درمان باید یک تا دو سال احتیاط کنید و رعایت کنید تا دوباره ویروس تو بدنتون جون نگیره و سیستم ایمنی پاکش کنه.
رعایت هایی که باید بکنید نکشیدن قلیان و سیگاره
الکل نخوردنه
که البته الکل میتونید هر از گاهی به صورت کم مصرف کنید ولی کسی ک الکلیه قطعا سیستم کل بدنش ب هم میریزه و مشکل ساز میشه براش.
یسری از دکترای طب سنتی دیدم گفتن نمیدونم گوشت نخور ماست نخور و فلان و بهمان که دوستان تمام اینا چرت و پرته
گوشت و ماست و حالا هر ماده ی غذایی این چنینی سرشار از ویتامین و پروتئین های نیاز بدنه پس مصرف کنید با خیال راحت
فقط فست فود نخورید چون فست فود اصلا برای آدم سالم هم ضرر داره چه برسه به آدمی که دچار بیماریه.
حالا نسخه درمانو میخوام بهتون بدم:
قرص ویتامین C دوز روزانه یک عدد با ناهار یک عدد با شام
یک عدد ویتامین E دوز روزانه ی دارو بعد از یکی از وعده های غذایی اصلی
قرص ویتامین D دوز روزانه یک عدد بعد از وعده ی غذایی اصلی
قرص سلنیوم روزانه یک عدد بعد از وعده ی غذایی
قرص زینک پلاس یک عدد بعد از غذا
و اما دوتا از موثر ترین دارو های روی زگیل:
قرص ویتامین A دوز هفتگی
هفته ای یک عدد بعد از غذا
آمپول نوروبیون هفته ای یک عدد
شاید باورتون نشه ولی این نسخه به شدت زود جواب میده در کمتر از دو هفته جواب میگیرید از این نسخه
اگرم دیدید نشد مشکلی نداره تا یک ماه و نیم دو ماه انجامش بدید وقتی ضایعه ها پاک شد دوز دارو هارو کاهش بدید
مثلا ویتامین C روزی یک عدد بیشتر نخورید
یا ویتامین E در هفته دو سه تا بخورید
و کلن دوز مصرفی دارو هارو کم کنید.
البته کسانی که مشکل کبدی دارن بهتره که دارو هارو خودسر مصرف نکنند و زیر نظر پزشک این کار رو انجام بدن.
ولی برای افرادی ک سالمن و مشکلی ندارن میتونن راحت یک ماه این نسخه رو تست کنن.
آمپول نوروبیون رو خیلی مصرف نکنید به صورت مداوم چون مشکلات کبدی براتون میاره
اگر طی یک ماه جواب گرفتید دیگ نیاز نیست از آمپول استفاده کنید.
چون مصرف داروتون توی این مدت بالاس سعی کنید آب زیادی مصرف کنید تا کلیه هاتون اضافه هاشو دفع کنه
ورزش کنید خیلی خوبه براش.
و تا حدود یک سال حداقل سیستم ایمنیتون رو در حالت تقویت شده نگهدارید خودش ویروس رو کامل حذف میکنه نگران چیزی نباشید.
ضایعات رو هم اصلا دستکاری نکنید.
باز هم تاکید میکنم این نسخه به سرعت جواب میده جوری که باورتون نمیشه.
موفق باشید.
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻