2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 22 پست
مررررسی دوست خوبم خیرببینی

به جون اقا سینا دعا کن من پستشو سیو کردم برای اونایی که درگیرن خدا همه بیمارانو شفا بدع

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زگیل تناسلیسلام به همگی امیدوارم سالم و سلامت باشیدداستان از اینجا شروع شد که من طی یک رابطه جنسی دچ ...

ببخشید واسه زائده پوستی یاهمون منگوله پوستی وگوشتی راهکاری دارید؟

زگیل نیستن.

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

ببخشید واسه زائده پوستی یاهمون منگوله پوستی وگوشتی راهکاری دارید؟زگیل نیستن.

سلام

منگوله و خال های گوشتی:
۱ سیر خام رو کوبیده ۲ قاشق غذاخوری آرد نانوایی و نصق استکان سرکه سفید مخلوط خمیر به دست آمده را یک هفته روی خالها زده و چسب بزنید تا صبح
خمیر مذکور تا ۳ شب در یخچال و در ظرف دری بسته قابل نگهداری هست

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
سلاممنگوله و خال های گوشتی:۱ سیر خام رو کوبیده ۲ قاشق غذاخوری آرد نانوایی و نصق استکان سرکه سفید مخل ...

ببخشید اونقدر بلند نیستن که خمیر بزاری روشون.حالت تخت وکوچیک هستن. نمیدونم بگم چطوری🥹

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

ببخشید اونقدر بلند نیستن که خمیر بزاری روشون.حالت تخت وکوچیک هستن. نمیدونم بگم چطوری🥹

یه جا شنیده بودم میشه دورش مو بپیچی و گره بزنی خودش بعد چند روز می افته.دکتر پوستم بری میسوزونتشا

یه جا شنیده بودم میشه دورش مو بپیچی و گره بزنی خودش بعد چند روز می افته.دکتر پوستم بری میسوزونتشا

رفتم نمیشه سوزاند آخه تخت هستن وکوچیک.

ونمیشه نخ بست بهشون

رفتم نمیشه سوزاند آخه تخت هستن وکوچیک.ونمیشه نخ بست بهشون

دیگه خال رو میسوزونن که هم سطحه زگیل که چیزی نیست