2777
2789
عنوان

دارم سکته میکنم

245 بازدید | 11 پست

مامانم خواهر برادراش ناتنی ان اما همیشه از دهن ما گرفته و به اونا داده خودش بزرگشون کرده و وقتی سر وسامون گرفتن تازه ازدواج کرد،هر جوری که بگید کمکشون کرده ما گشنه موندیم تا اونا سیر باشن هیچوقت هم قبول نمیکنه که باید یکم برا خونواده خودش یعنی ما باشه 

حالا داییم یه غلطی کرده حکم جلبشو گرفتن اومده سند خونشو گذاشته پیش ما به همه هم گفته خونه ایناست که شاکی و... بیان سراغ ما الانم مامانم مشکل قلبی داره کلی حرص خورد

واقعا نمیدونم دیگه چه غلطی کنم کلی باهاش بحث کردم که باهاشون حرف نزن دخالت نکن اینا ادم نمیشن خواهر برادراش یکی تریاکیه یکی فراریه یکی دزده و زندانه 

اصلا قانع نمیشه و واقعا زندگیمونو داره میده به باد من اصن نگران خودمون نیستم فقط نگران حال خودشم تو دنیا فقط اونو دارم اما اصن براش مهم نیست،کلی هم نفرینم کرد 

چه غلطی بکنم آخه واقعا دیگه کم آوردم پیرم کردن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اصن فک می‌کنه من بی عاطفه م آره ولی تا حالا امتحان نکردم:)

اینارو شنیدم تاالان

میگن میخوای حرفت روی کسی اثر کنه قبل حرفت ۷ بار سوره ی کوثر و بخون فوت کن طرفش😁

میخوای کسیو از خودت دور کنی ۹ بار سوره ی کوثر و فوت کن طرفش سمتتون نیاد

دعای سمات برای غروب جمعه هاس خب؟ واسه رفع همنشین بد و همسایه ی بد هست

برای رفع بد دهنی شخصی سه بار اینو بخون و فوت کن سمتش اگه خودش نبود به عکسش فوت کن: صم بکم عمی فهم لا یرجعون. فلانی زاییده ی شکم فلانی (به جای فلانی اول اسم خودش و به جای فلانی دوم اسم مادرشو بگو)

دعای علقمه هم بخونی برای دفع دشمن هست.

برای سلامتی و حال خوب مامانت هم صدقه بده.

اینا رو بلد بودم نمیدونم واس مشکلت مفیده یا نه ولی امیدوارم اینارو خوندی ادمای مزاحم و دشمن سمتتون نیان

من جایی ک دیگه طرف با حرف زدن قانع نشه دعا میخونم ازین موارد

اینارو شنیدم تاالانمیگن میخوای حرفت روی کسی اثر کنه قبل حرفت ۷ بار سوره ی کوثر و بخون فوت کن طرفش😁م ...

خیلی ممنون عزیزدلم خیلی لطف کردی 💗 چشم حتما امتحان میکنم ان شاالله حل بشه 🥲 بازم ممنون💗🫂♥️

۲ اون یکی ازدواج کرده دیگه بیچاره راحت شد،زیاد کاری نداره بهمون

مادرت باید خودش عقل داشته باشه 

نوبت مشاوره بگیر مادرتو ببر مشاور بهش نگو میبریش مشاوره بگو بریم بیرون بعد گولش بزن ببرش یجوری 

🥰🤗 عاشق این دوتا استیکرم