2777
2789
عنوان

کار در منزل

5262 بازدید | 21 پست

سلام حالتون خوبه 

من تهران زندگی میکنم شوهرم بنده خدا کار میکنه ولی قسط و قرض هامون زیاده نمیرسونه منم میخام کار کنم یه کمکی بکنم ب زندگیمون کسی سراغ داره ممنون میشم معرفی کنه

منم دنبال کارم 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

با کار در منزل پولی جمع نمیشه حقوقش کمه 

شرایطشو داری برو دنبال کاربیرون

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی زندگی سخت شده 😢نمیدونم دیگه چیکار کنم واقعا

من همسرم هم مختلفه تازه . میگه الکی خودتو خسته نکن پول درست حسابی ندارد فقط زحمت الکیه

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
آخه نمیتونم یه دختر 5 ساله دارم اینجا هم هیشکی و ندارم بزارم بمونه پیشش

اره با بچه نمیشه 

ی خانومی من باشگاه میرفتم لباس زیر و این چیزا میاورد باشگاه و ارایشگاه ها میفروخت بچه هم داشت 

یا شمع سازی میگن درامدش خوبه

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

اینم اولش سرمایه میخاد جنس بیارم من ندارم ک

اگه بتونی یجا پیداکنی مثلا کارای تک سایز  ک میمونه تو مغازش بهت بده خوبه 

ولی باید اشنا پیداکنی 

آره آشنا ندارم 😢کار بسته بندی اینا باشه خیلی خوبه

تو دیوار هم بگرد 

بسته بندی اکثرا بیرونه 

گل سر و کش سر و این چیرا تو خونس

آخه همینجوری هم نمیشه که من نیاز دارم ب پولش

کار درمنزل کم پیدا میشه آگهی زیاد هست ولی میگن اولش پول واریز کن بعد هم که واریز میکنی بلاک میکنن