2777
2789
عنوان

کار در منزل

| مشاهده متن کامل بحث + 5328 بازدید | 21 پست

بچه ها من چند ماهه ادمین شدم و خیلی خیلییی راضیم ماهی ۲۰تا۳۵میلیون حقوق میگیرم ساعات کاریم هم دست خودمه واقعا عالیه از یه جای معتبر هم دوره آموزش ادمینی رو خریدم و همونجا استخدام شدم این ادمینی هوایی که همه جا می‌بینید الکیه و کلاهبرداریه ولی این رو من رفتم و واقعی بود اگه میخواهید بهتون معرفی کنم شما هم برید من تبلیغ نمیکنم هیچ سودی واسه من نداره فقط خواستم کمک کرده باشم به خانم های خانه دار که به هر دلیلی نمی‌توانند بیرون کار کنند درآمدش عالیه فقط به یه قند شکن و یه گوشی و اینترنت نیاز دارید اینی که پایین فرستادم بنرشون هست اگه میخواهید ثبت نام کنید به آیدیشون داخل تلگرام پیام بدین باور کنید این تبلیغ نیست و هیچ سودی هم برای من ندارع فقط می‌خوام کمک کرده باشم فقط حواستون باشه تعداد محدوده عجله کنید

بنرشون:

آکادمی شمس لند تعداد محدودی ادمین استخدام میکند

با حقوق عالی و پرداخت روزانه

حق انتخاب دارید در ادمین شدن

برای مثال:ادمین پاسخگویی،تعامل،تولید محتوا و...

استخدامتون‌ رایگانه و پشتیبانی هم دارید که هر سوالی بخواهید ازش بپرسید

آموزش صفر تا صد ادمینی رو بهتون آموزش میدهیم

سنتو اصلا مهم نیست نیاز به سابقه هم ندارید

اگه بخواهید میتونید پس از آموزش در جا های دیگه استخدام بشید و یا اگه بخوایید میتونید با خود آکادمی همکاری کنید.

هر سوالی دارید بپرسید در خدمتم

دوستان یه اپلیکیشن خرید طلا هست

که با عضویت تو این برنامه با کد دعوت و.دعوت دوستاتون بهتون میلی گرم طلا میده

هر دعوت.10 میلی بهتون هدیه میده

هر میلی گرم طلا معادل 3700تومنه

فقط کافیه.اول

کد دعوت رو بزنید milli-jyel4

اگه نزنید بهتون تعلق نمی‌گیره

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دعوت به همکاری از بانوان هدفمند و توانمند در رده سنی20 تا 55 ساله📣📣

شرایط کار👇🏻👇🏻👇🏻

✅کار با گوشی و بصورت آنلاین

✅️زمان لازم برای کار 3 ساعت در روز

✅️با آموزش های رایگان و آنلاین بدون سرمایه 

✅️کار در زمینه مشاوره و آموزش 

✳️بانوی عزیز؛اگه تمایل دارید توی خونه در کنار فرزندتون کار کنید و به استقلال مالی برسید؛لطفاً اسم. سن .تحصیلات و شماره تماس

واتساپ ارسال کنید تا جهت معرفی شغل با شما تماس گرفته شود✳️ این فرصت طلایی رو از دست ندید

09920651747

#کسب_درآمد 🎁 

✨طرح جدید دو ۱۰۰ برد بلوبانک✨

• دریافت رایگان کارت بلو بانک + ۱۰۰ هزار هدیه دعوت به هر دو طرف دعوت شده

🌀 اگر از امروز تو طرح ثبت نام کنید تعداد دعوت به طور نامحدود هست و شما به ازای هر نفر دعوت میتوانید ۱۰۰ هزار تومان هدیه از بلو بانک دریافت کنید.

✔️ مراحل نصب و ثبت نام: 🫧

1- دانلود اپلیکیشن بلو بانک

2- برای اینکه بتوانید مراحل رو طی کنید حتما باید کد « PJFGAI» وارد کنید.

3- سپس مراحل احراز هویت رو طبق آموزش داخل برنامه انجام دهید.

💯 بلوبانک عضو سامانه شتاب بانک مرکزی و کاملا قانونی و معتبر هست و زیرنظر بانک سامان فعالیت میکند.

💸انجام امور کارت به کارت ؛ پس انداز ؛ دریافت وام ؛ خرید شارژ و بسته اینترنتی به راحتی با اپلیکیشن بلو بانک ممکن است.

⚠️ کد معرف :PJFGAI

سلام دوستان کار من در زمینه محصولات لاغری و تناسب اندام هستش البته مطمئن هستش و خودم با این محصولات ۱۰ کیلو کم کردم و روی سلامت جوهای زیادی جواب داده یعنی بدونید که صد در صد جواب میده من یه سری نیرو برای مشاوره نیاز دارم که بهتون کامل آموزش داده میشه از طریق پیج اینستاگرام یا از هر طریقی که خودتون بلدید میتونید مشاوره بدید و درصورت ثبت سفارش ۱۰۰ تومن حق مشاره شماست یعنی توی یک روز ۵ تا سفارش ثبت کنید درآمد اون روزتون ۵۰۰ تومن هستش اگر اوکی بودید پیام بزارید لینک تلگرام بدم توضیحات براتون ارسال بشه فقط ۱۰ نفر نیازه فعلا ممنونم🌹🌺

سلام دوستان ما تو کار محصولات محصولات لاغری و تناسب اندام هستیم و تعدادی مشاور برای این کار نیاز داریم که سقف حقوق آزاده و بستگی به تلاش خودتون داره به ۱۰ نفر فعلا نیاز داریم 

آموزشش رایگانه و هیچ مبلغی هم ابتدای کار دریافت نمیشه