2777
2789
عنوان

بنظرتون چیکار کنم طلاق و مهریه

341 بازدید | 35 پست

من و شوهرم یک سال و نیم پیش تصمیم به جدایی گرفتیم بخاطر خیلی مشکلاتی که بود ولی بجای اینکه حلشون بکنه تصمیم گرفت زندگی و من و بچمون رو ترک بکنه و بره دنبال زندگی جدید برای خودش …ولی حتی این لطف رو نکرد بهمون که‌بیاد توافقی تموم کنیم چون حتی حاضر نبود یه مبلغ مختصر بهمون بده و میگفت هیچی نمیدم با دست خالی با یه بچه باید بری .حتی مسئولیت مخارج بچه رو هم گردن نگرفت و اولین اقدامش شکایت تمکین بود که هیچ نفقه ای نده و اجازه ازدواج مجدد بگیره …اقدام دومش هم این بود که صحنه سازی بکنه کارگر پدرشه و هیچی نداره مهریه بده …در حالی که بسیار وضع مالی خوبی داره . یه خونه داغون گرفت یه جای خیلی دور که من نتونم تمکین کنم عدم تمکینمو بگیره ولی من با هر سختی بود یه جوری تمکین کردم تا آرزوش به دلش بمونه .. در مورد مهریه هم به لطف خدای بزرگ تونستم ثابت کنم دروغ میگه و وضع مالیش خیلی خوبه (نپرسید چجوری تاپیکای قبلم گفتم)حالا از وقتی تیرش به سنگ خورده وکیلش هروز زنگ میزنه میگه بیاید توافق بکنین آقای فلانی خیلی بلاتکلیفه….منم آخرین بار بهشون گفتم من دارم زندگی میکنم مشکلی ندارم مهریمم تا قرون آخر میخوام اون اگه حس بدی داره و بلاتکلیفه بره اقدام بکنه 

اینم بگم مهریم اندازه ای هست که بتونم یه خونه خوب جای خوب بخرم و با بچم زندگی بکنم 

الان نمیدونم واقعا چه کنم و کار درست چیه؟! دلم میخواد تا سر حد مرگ عذاب بکشه و اذیت بشه 

اون عذابت داده تو هم عذابش بده. مرتیکه بچه دارتم کرده پفیوز رفته پی خوشی انگار بچه مال اون نیست.. حضانت کامل بچه رو هم ازش بگیر.. حتی مون اجازه برای ازدواج و مساعل دیگه که باید امضای نحسش پای برگه ها یاشه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون عذابت داده تو هم عذابش بده. مرتیکه بچه دارتم کرده پفیوز رفته پی خوشی انگار بچه مال اون نیست.. حض ...

اره الان هشت ساله از نامزدی تا حالا اسیرم کرده بهترین سال‌های زندگیم رفته حتی مسئولیت بچه رو هم گردن نمیگیره…توی این یه سال حتی یه بار خانوادش نیومدن ببینن اختلاف سر چیه فقط از اول گفتن خوب شد طلاق بگییرید مهریه هم نداریم بدیم به سلامت خوش اومدی

الانم دارن دق میکنن که مهریه به نفع من شده عدم تمکینم نتونسته بگیره 

ولی میگه باید بیشترش رو ببخشی تا طلاقت بدم 

دمت گرم حداقل اندک شماری از خانمها هستند که حریف این مردان گرگ صفت باشند خیلی پررو شدند این مرداها

این عوضی دیگه دفه آخرش شد از این غلطا بکنه با دختر مردم فک کردن شهر هرته

اره الان هشت ساله از نامزدی تا حالا اسیرم کرده بهترین سال‌های زندگیم رفته حتی مسئولیت بچه رو هم گردن ...

تو هم بگو طلاق نمیخوام. مهریه مو تمام و کمال میخوام 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

تو هم بگو طلاق نمیخوام. مهریه مو تمام و کمال میخوام

وکیلم میگه مهریت رو کامل بگیر بعد اگه خواستی جدا بشی یه مقدارش رو مث صدقه بنداز جلوش تا طلاق بده

خودم حدس میزنم اگه مهریم رو بگیرم دیگه بعدش طلاقم میده چون دیگه دلیلی نداره برا نگه داشتنم همینجوریشم حس بلاتکلیفی داره تازه باید کلی هزینه خونه و نفقه و این چیزام بده

وکیلم میگه مهریت رو کامل بگیر بعد اگه خواستی جدا بشی یه مقدارش رو مث صدقه بنداز جلوش تا طلاق بدهخودم ...

اره وکیلت درست میگه 

وکیلم میگه مهریت رو کامل بگیر بعد اگه خواستی جدا بشی یه مقدارش رو مث صدقه بنداز جلوش تا طلاق بدهخودم ...

به نظر منم همینه

شما نقطه ضعف نشون نده بیرای طلاق بگو من زندگیم میکنم طلاق نمیخوام

ولی تمام مهریم میخوام

مهریتم بگیر یک خونه بخر سرمایه کن

بعد خودش ار ترس خونه و نفقه طلاق میده

اصلا نبخش حتی هزارتومن

بهترین سالهای عمرت کنار این مرد رفت

یکسال ونیم یک فامیلش نیومد واسطه بشه برای اشتی یا حل مشکل

تو هم نگذر

مهریت بگیر سرمایه کن

نفقه و خرج زندگیتم هست خودش طلاق میده

نقطه ضعف برای طلاق دستش نده