2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نشنیدم واسه لاغری خوب باشه ولی خب سرشار از انتی اکسیدانه و کلا خاصیت زیاد داره برای کاهش وزنت رژیم ف ...

فست رو امتحان کردم خوب جواب میده

ولی مشکلم اینه که ریزه خواری دارم و یکم ناراحت میشم همه چی رو می‌بوسم می‌زارم کنار

فست رو امتحان کردم خوب جواب میدهولی مشکلم اینه که ریزه خواری دارم و یکم ناراحت میشم همه چی رو می‌بوس ...

خب عزیزم همین که به مشکلاتت اگاهی یعنی میدونی باید چه کار ها نکنی ولی از قصد انجام میدی،تو این مورد کسی نمیتونه کمکت کنه پس دنبال جلبک و دمنوش و غیره نباش 

ولی فست به همراه کم کردن قند واسه  تنبلی تخمدانتم خوبه 

بلاگرا تبلیغ میکردن منم شمارمو زدم تماس گرفتن برام پست کردند من که راضی نیستم هربار چند روز که خوردم کیست تخمدان‌ گرفتم.باز قطع میکردم کیست نمیگرفتم تا میخوردم کیست میگرفتم.اصلا هم پشتیبانی نداشتن الکی گفتن پشتیبانی و شماره دادن ولی اصلا پیگیر نشدند

بلاگرا تبلیغ میکردن منم شمارمو زدم تماس گرفتن برام پست کردند من که راضی نیستم هربار چند روز که خوردم ...

مگه کیست به این سرعت میاد و میره؟

چه عجیب

وزن کم کردی؟

مگه کیست به این سرعت میاد و میره؟چه عجیبوزن کم کردی؟

ن وزن ن سایز کم نکردم.بله برای من همینطوره متاسفانه کیست به راحتی میاد و به سختی با قرص و دارو گیاهی رفع شد.اولش نمیدونستم برای این پودره.چندماه نخوردم کیست نداشتم باز دوباره که خوردم کیست گرفتم.